Ο Ραζβάν ελπίζει και ποντάρει στην «επιπρόσθετη» ενίσχυση

Δημήτρης Μπούζας09 Ιουλίου 2022

Δεν ξέρω αν έδωσαν ικανοποιητικές απαντήσεις σε κάποια ερωτήματα που αφορούσαν τις μέχρι στιγμής προσπάθειες της μεταγραφικής ενίσχυσης, ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής και ο Ρουμάνος κόουτς.

Το ότι ήταν ειλικρινείς δεν το αμφισβητώ. Αλλωστε τα «πεπραγμένα» επιβεβαιώνουν του λόγου το αληθές, τουλάχιστον ως προς την αποτελεσματικότητα και ανεξάρτητα από την οποιαδήποτε εκτίμηση, για την ικανότητα των νεοαποκτηθέντων. Γιατί αυτή σαφέστατα θα αποδειχθεί μέσα στο γήπεδο. Αν σταθεί κανείς με ιδιαίτερη προσοχή στις δηλώσεις του «διδύμου», εκτός της σύμπλευσης, θα διαπιστώσει και κάποιες αποκλίσεις.Ένα είδος «αλληθωρισμού» που εντοπίζεται στην εκτίμηση εάν έχουν καλυφθεί τα κενά που υπήρχαν και επαρκούν οι μέχρι τώρα προσθήκες, ώστε να είναι εφικτοί οι στόχοι της χρονιάς.

Ο μεν Μπότο μετά και τις τελευταίες δύο προσθήκες (του Νάρεϊ με το αξιόλογο βιογραφικό και του Τόμας Μπράντον που θα δικαιώσει την επιλογή στο πρόσωπο του) δείχνει ότι μέχρις εδώ που φτάσαμε, πετύχαμε να ολοκληρώσουμε όσα προγραμματίσαμε. Συμπληρώνοντας ότι θα πορευτούμε με αυτές τις συνθήκες και στην πορεία βλέποντας και κάνοντας, μπορούμε να προσθέσουμε μία ή δύο ακόμη περιπτώσεις. Ο δε Λουτσέσκου φόρα – παρτίδα αναφέρεται σε απαραίτητη ενίσχυση της ομάδας με έναν επιτελικό και έναν κεντρικό αμυντικό υψηλού επιπέδου. Έμπειρους παίκτες και από το πάνω ράφι.

Το εάν είναι σημαντική η συγκεκριμένη απόκλιση των δηλώσεων, θα το δείξει μάλλον ο χρόνος ή η αντίδραση από το ρετιρέ της ηγεσίας. Κι αυτό, γιατί οι εξαγγελίες για μια νέα ομάδα ισχυρή και ικανή να διεκδικήσει υψηλούς στόχους και μεγάλες διακρίσεις, έγιναν από τον ίδιο τον Ιβάν. Θα λέγαμε πως εδώ, στην συγκεκριμένη δηλαδή περίπτωση με την διακριτική απόκλιση στις δηλώσεις του «διδύμου», μπορεί να κρύβεται κάτι που δεν είναι εμφανές ή τόσο σημαντικό. Ωστόσο ο κόσμος λέει πως καμιά φορά στις λεπτομέρειες κρύβεται ο διάβολος.

Πάμε όμως παρακάτω, με την προετοιμασία να συνεχίζεται και τον Λουτσέσκου να προσεύχεται να μην είναι το κακό τόσο μεγάλο και να περιοριστεί όσο γίνεται. Και όταν λέμε το κακό και απρόοπτο, εννοούμε ότι ο τραυματισμός του Ολιβέιρα δεν ήταν τόσο ελαφρύς και επιπόλαιος, όσο χαρακτηρίστηκε στην αρχή. Ο συμπαθέστατος Πορτογάλος έχει σπάσει πλευρό (!) και χάνει σίγουρα τα δύο παιχνίδια με την Λέφσκι. Ηδη επιστρατεύτηκε επειγόντως ο Κούτσιας, έτσι ώστε να φτάσει γρήγορα στην Ολλανδία και να πάρει χρόνο συμμετοχής, ακόμη και στο αυριανό φιλικό παιχνίδι με την Σταντάρ Λιέγης. Να προσθέσουμε πως μετά την προσευχή του, επικεντρώνει και τις ελπίδες του να εισακουστεί και η επιπρόσθετη ενίσχυση που άμεσα και καθαρά ζήτησε, να πραγματοποιηθεί.

Σχετικά με την απουσία του Ελ Καντουρί, αυτή υπολογίζεται στον ένα μήνα. Θα μου πείτε ο ΠΑΟΚ έχει συνηθίσει από αυτές τις απουσίες διαρκείας του συμπαθέστατου Μαροκινού.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.