Ο… Τσόλακ και το «οκ» της ιδιοκτησίας, διευκόλυναν τον Μπότο

Γιώργος Ζαΐρης07 Ιουλίου 2022

Μέχρι στιγμής ήταν το πιο δύσκολο τεστ το χθεσινό για τον ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του στην Ολλανδία. Και το πέρασε αυτό το τεστ με θετικό πρόσημο αν λάβουμε για παράδειγμα υπόψιν πως ο Τσαούσης έπρεπε να παίξει αριστερό εξτρέμ ή ο Λάμπρου στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Λουτσέσκου χθες δεν είχε φορ στην διάθεση του, δεν είχε επιλογές στα εξτρέμ και μακάρι αυτό να μην το ξαναδούμε. Ο Ολιβέιρα μετά το τέλος του αγώνα μας είπε πως αισθάνεται καλύτερα και βήμα-βήμα καθημερινά θα προσπαθήσει να επανέλθει σύντομα. Ο Ελ Καντουρί από την άλλη δεν είχε διάθεση ούτε για "καλησπέρα" αφού ήταν εμφανώς στεναχωρημένος.

Τουλάχιστον ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον φορ και πήρε την υπογραφή του Μπράντον Τόμας και μαζί με τον Νάρεϊ στις 13 Ιουλίου όταν ο ΠΑΟΚ θα κάνει την πρώτη του προπόνηση επί ελληνικού εδάφους θα τους δούμε εκεί όπως και τον Μπίσεσβαρ εφόσον υπογράψει.

Ολα όσα έγιναν χθες επιβεβαίωσαν με τον πιο πανηγυρικό τρόπο αυτό που μεταφέραμε καθημερινά με τον Κώστα Πετρωτό από την Ολλανδία. Ο Τσόλακ πουλήθηκε όταν ο Μπότο πήρε το πράσινο φως πως μπορεί να ενεργοποιήσει την επιλογή του επιθετικού και να χρησιμοποιήσει και ένα μέρος των χρημάτων για να κλείσει τη συμφωνία με τον Αλοφς για τον Νάρεϊ. Αργησαν να έρθουν αυτοί οι ποδοσφαιριστές στην ομάδα; Προφανώς και ναι. Αλλά τουλάχιστον έστω και τώρα ο Λουτσέσκου δεν θα είναι αναγκασμένος να χρησιμοποιεί τον φιλότιμο Τσαούση στα εξτρέμ για παράδειγμα όπως χθες.

Αν κρατώ κάτι από το χθεσινό παιχνίδι είναι η εμφάνιση του Φιλίπε Σοάρες που έμεινε στον αγωνιστικό χώρο για εξήντα λεπτά. Ηταν θετικός από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό που αγωνίστηκε. Και ως εξάρι ή οκτάρι και όχι επιτελικός δείχνει να πατά καλύτερα. Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του ακριβώς 14 μέρες μέχρι το πρώτο ματς με την Λέφσκι. Οι τρεις προσθήκες, δηλαδή οι Νάρεϊ, Τόμας και λογικά ο Μπίσεσβαρ θα κάνουν την πρώτη τους προπόνηση στις 13 Ιουλίου και θα τους δούμε στις 15 στο φιλικό με τον Παναιτωλικό. Εξι μέρες δηλαδή πριν το ματς στην Σόφια.

Το θετικό είναι πως ο Μπότο είχε έτοιμες τις λύσεις. Απλά περίμενε το «οκ». Μακάρι αυτοί που του το έδωσαν να μην άργησαν. Αλλωστε ο ίδιος ο Πορτογάλος χθες με ανάρτηση του είπε πως στις δυσκολίες υπάρχουν λύσεις. Προσπαθεί να τις δώσει για να κάνει τον Λουτσέσκου κάποια στιγμή να κοιμηθεί ένα βράδι ήσυχος.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.