Δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση του Λουτσέσκου

Γιώργος Ζαΐρης06 Ιουλίου 2022

Για όσους έχουν απορίες για τον τίτλο που επέλεξα θα προσπαθήσω να γίνω απλός και κατανοητός.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στο σημερινό φιλικό με την Αλκμααρ θα έχει μόνο ως καθαρό φορ τον Τσόλακ (φευγάτος ή μη στο μυαλό το προσπερνώ). Στο σημερινό φιλικό με την Αλκμααρ ο Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεση του τον Ελ Καντουρί που τραυματίστηκε χθες και πιθανώς να χάσει το πρώτο ματς με την Λέφσκι. Στο σημερινό φιλικό με την Αλκμααρ ο Λουτσέσκου δεν θα έχει στη διάθεση του ούτε τον Μπίσεσβαρ ούτε τον Νάρεϊ.

Βάλτε στη θέση της Αλκμααρ το όνομα της Λέφσκι. Γιατί σήμερα αισίως έχουμε 6 Ιουλίου και σε δυο εβδομάδες ακριβώς ο ΠΑΟΚ θα είναι στην Σόφια. Και είναι προφανές πως αποφάσισε να δώσει το πράσινο φως για το φιλικό στις 15 Ιουλίου με αντίπαλο τον Παναιτωλικό ελπίζοντας πως εκεί θα έχει και τον Μπίσεσβαρ και τον Νάρεϊ. Γιατί θυμίζω πως ο Λουτσέσκου έχει πει ΔΗΜΟΣΙΑ (μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με την Βέροια πέρσι) πως ΜΙΣΕΙ τα φιλικά! Ελπίζει δηλαδή ο άνθρωπος πως θα δει έστω και σε ένα φιλικό τις όποιες προσθήκες να αγωνίζονται.

Καταλάβατε τώρα γιατί δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση του Λουτσέσκου; Γιατί παλεύει με τα κύματα και την ευθύνη δεν την έχει ο Μπότο. Ο αθλητικός διευθυντής δεν έχει προτείνει ούτε τον Καβάνι ούτε άλλο τέτοιο όνομα. Προσπαθεί να κλείσει παίκτη, στην συγκεκριμένη περίπτωση τον Νάρεϊ αλλά ΔΕΝ πληρώνει αυτός. Οι διαπραγματεύσεις με τον Μπίσεσβαρ δεν έχουν ολοκληρωθεί και δεν είναι ούτε ο Μπότο ούτε ο Λουτσέσκου υπαίτιοι. Και δεν θα πανηγυρίσω αν τους δω στην πρώτη προπόνηση στην Νέα Μεσημβρία στις 13 Ιουλίου. ΕΔΩ στην Ολλανδία τους ήθελε ο Λουτσέσκου ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ. Και σήμερα μπορεί να παίξει φορ ο Λάμπρου στο ένα ημίχρονο ή να πει στον Τσόλακ "παίξε 90 λεπτά γιατί δεν έχω άλλο...". Και θα κλείσω με κάτι ακόμη: δεν θα πανηγυρίσω επειδή βρέθηκε ομάδα της Μπουντεσλίγκα να ρωτήσει για τον Κουλιεράκη κα ο ΠΑΟΚ είπε πως συζητά από 15.000.000 ευρώ και πάνω.

Θα πανηγυρίσω όταν δω ομάδα του εξωτερικού να ενδιαφέρεται για τον Κουλιεράκη και για κάθε άλλο νεαρό παίκτη όταν τον δουν σε αγώνες ομίλων του CHL. Εκτός και αν βάλαμε ταμπέλα στον ΠΑΟΚ "εργοστάσιο παραγωγής και πώλησης ποδοσφαιριστών" και δεν το έχω πάρει χαμπάρι. Αν και κάτι τέτοιο θυμάμαι πως είχε πει ο Μπότο. Όμως δεν ικανοποιεί τον ΠΑΟΚτσή που Νάρεϊ ακούει και Νάρεϊ δεν βλέπει. Όπως και τον Λουτσέσκου και αυτό το αντιλαμβάνεται όποιος είναι στην Ολλανδία.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.