Ο Λουτσέσκου έχει στα χέρια του υλικό για να ξαναχτίσει έναν ισχυρό ΠΑΟΚ

Δημήτρης Μπούζας01 Ιουλίου 2022

Άρχισε η προσπάθεια της ανανέωσης και της ανασυγκρότησης του κακοποιημένου ρόστερ, με τον Ραζβάν να βλέπει μπροστά του αρκετό «φως».

Οπωσδήποτε δεν μετράει και πολύ ούτε το αποτέλεσμα, αλλά ούτε και η γενική εικίνα μιας ομάδας στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι. Στον ΠΑΟΚ όμως όπου επικρατούν «ειδικές συνθήκες» με τα όσα συνέβησαν μέχρι τώρα, η προσοχή όλων ήταν στραμμένη στους νεοαποκτηθέντες που χρησιμοποιήθηκαν. Οι οποίοι κατά γενική ομολογία επιβεβαίωσαν τα καλά βιογραφικά τους και έδωσαν έναν τόνο αισιοδοξίας για τα μελούμενα. 

Ασφαλείς προβλέψεις τόσο νωρίς δεν γίνονται, πολύ περισσότερο ούτε προϊδεασμοί. Ωστόσο μπορούμε να υποστηρίξουμε ότι όλοι οι νεοαποκτηθέντες άφησαν και «κάτι» που έδειχνε ότι στον ΠΑΟΚ πλέον ή και στην περίπτωση τη φετινή, δεν υπάρχει ούτε ίχνος παλτού ή ημίπαλτου. Γενική διαπίστωση ότι ο Λουτσέσκου αυτή τη στιγμή έχει στα χέρια του υλικό για να ξαναχτίσει έναν ισχυρό ΠΑΟΚ, με την προοπτική βέβαια και της προσθήκης των άλλων δύο ποιοτικών παικτών (από το πάνω ράφι), που υπάρχει το ενδεχόμενο να αποκτηθούν. Οι υπάρχουσες λύσεις βασικών και εναλλακτικών θα αρκούν για την εκ βάθρων ανανέωση και αναμόρφωση και ανασυγκρότηση.

Επιβεβαιώσαν επαναλαμβάνουμε το καλό βιογραφικό τους οι νεοαποκτηθέντες και έδωσαν νέες διαστάσεις και προοπτικές, σε ένα ρόστερ που δικαιολογημένα και επαναλαμβανόμενα το χαρακτηρίζουμε κακοποιημένο. Είδαμε ποιότητα, σπιρτάδα, μεγάλη διάθεση και πάνω από όλα ταχύτητες, που δεν μπορούσαμε να τις φανταστούμε και έλειπαν κραυγαλέα τα τελευταία χρόνια από τον δικέφαλο. Ελπιδοφόρες λοιπόν και ενθαρρυντικές οι εμφανίσεις των νεοαποκτηθέντων, όπως παράλληλα και των νέων παιδιών του ΠΑΟΚ (βλέπε Κωσταντέλιας). Από εκεί και πέρα, θέλεις δεν θέλεις μένεις στον εξαιρετικό τρόπο που σκόραρε ο Ολιβέιρα, στη γεμάτη απόδοση του Κάργα και στα πρώτα καλά δείγματα που άφησαν: Ντάντας, Κουαλιάτα, Ρικάρντο και Σοάρες. Δεν υπάρχει λόγος να αναφερθούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες, μένουμε απλά στα πρώτα μηνύματα που εξέπεμψε το πρώτο φιλικό: Θετική αύρα και αισιοδοξία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.