Μαρινάκης: «Θα επωμιστούμε το κόστος της επαγγελματικής διαιτησίας»

Metrosport Team29 Ιουνίου 2022

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου συνεδρίασε στα γραφεία της ΕΠΟ με αρκετά νέα πρόσωπα.

Για πρώτη φορά προήδρευσε ο νέος πρόεδρος της Ε.Π.Ο. Παναγιώτης Μπαλτάκος και ενώ στην Επιτροπή μετείχαν επίσης για πρώτη φορά, ο πρόεδρος της Super League 1 και Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Ο. Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τάκης Παπαχρήστος, ο Ταμίας Άγγελος Δανιήλ και ο Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς.

Η τοποθέτηση του προέδρου της Super League, Βαγγέλη Μαρινάκη:

«Όπως είπα και μετά την εκλογή μου στην προεδρία της Super League ήρθε η εποχή να αλλάξουμε το ποδόσφαιρο. Μείναμε πίσω» προλόγισε ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού στη σημερινή συνεδρίαση. Και άπλωσε τις σκέψεις του για την μέθοδο που απαιτείτε. Μεταξύ μας; Για όσα είναι χρόνια τώρα αυτονόητα, αλλά δυστυχώς όχι και εφαρμόσιμα. «Super League και UEFA θέλουν και πρέπει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο να ορίζεται από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Έτσι θα έρθει η ανάπτυξη και περισσότερα έσοδα και για την ΕΠΟ» είπε.

«Πρέπει και εσείς να αναπτύξετε το ποδόσφαιρο στην περιοχή σας, την Εθνική μας ομάδα και να μην ασχολείστε με το ποιός θα είναι διαιτητής. Δεν πρέπει να απασχολεί κανέναν. Η επαγγελματική διαιτησία πρέπει να προχωρήσει όπως σε όλα τα προηγμένα πρωταθλήματα του κόσμου. Και έχουμε καθυστερήσει πολύ σε αυτό. Εμείς σαν Super League θα επωμιστούμε το κόστος ώστε να μη χρεωθεί κάτι παραπάνω η ΕΠΟ» πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.