Πρώτο δείγμα του ΠΑΟΚ και focus στους «νέους»

Metrosport Team29 Ιουνίου 2022

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: Κώστας Πετρωτός, Γιώργος Ζαϊρης, ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Γιώργος Καστάνης


Μια πρώτη γεύση από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν σήμερα οι φίλοι του Δικεφάλου.

Στις 20:00 (Metropolis 95.5 – Νοvasports) o ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Γκοου Αχεντ Ινγκλς στο ιδιόκτητο προπονητικό της κέντρο που το χρησιμοποιεί αποκλειστικά για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της κάθε καλοκαίρι. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει να δει απέναντι σε μια ομάδα πρώτης κατηγορίας του ολλανδικού Πρωταθλήματος πολλά από τα πράγματα πάνω στα οποία δουλεύει με τους συνεργάτες του τόσο μέσα από τις προπονήσεις στην Ελλάδα όσο και σε αυτές τις τρεις που μετρά ήδη η ομάδα στο Απελντοορν.

Δυο διαφορετικές ενδεκάδες θα παρατάξει, μια σε κάθε ημίχρονο. Χθες δοκίμασε τα σχετικά σχήματα τόσο στην πρωινή όσο και στην απογευματινή προπόνηση. Στην πρώτη από αυτές, τερματοφύλακας είναι ο Κοτάρσκι στο ντεμπούτο του με την ασπρόμαυρη φανέλα. Ο Λύρατζης θα είναι στο δεξί άκρο της άμυνας με τον Ινγκασον και τους Κουλιεράκη στο κέντρο της και τον Τσαούση στα αριστερά. Στο κέντρο ο Σβαμπ μαζί με τον Τσιγγάρα και πιο μπροστά σε ρόλο δεκαριού ο Καντουρί. Την τριάδα στην επίθεση απαρτίζουν οι Κωνσυαντέλιας, Τσόλακ και Αντρέ Ρικάρντο. Αντίστοιχα η δεύτερη ενδεκάδα αρχίζει με τον Ζίβκοβιτς, στα δεξιά θα είναι ο Σάστρε, στα αριστερά ο Ράφα Σοάρες στο κέντρο ο Κάργας με τον Παναγιώτου. Στα χαφ ο Αουγκούστο με τον Ντάντας και τον Φιλίπε Σοάρες πίσω από τον Ολιβέιρα ενώ Κουαλιάτα και Λάμπρου θα είναι στα άκρα.

Χθες στην απογευματινή προπόνηση για μερικά λεπτά ο Λουτσέσκου χρειάστηκε να διακόψει την προπόνηση καθώς δυο τετράποδοι… εισβολείς μπήκαν μέσα και μετά από λίγο τα συμπαθή σκυλιά απομακρύνθηκαν. «Δεν θέλω άμυνα μαν του μαν, θέλω άμυνα ζώνης και την προσοχή μας στη μπάλα» ήταν μια από τις πολλές οδηγίες του Ραζβάν Λουτσέσκου στην χθεσινή πρωινή προπόνηση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.