Ράφα Σοάρες: «Εξαιρετικοί συμπαίκτες, φιλικοί όλοι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ»

Metrosport Team22 Ιουνίου 2022

Στο πρόσωπο του 27χρονου αμυντικού Ράφα Σοάρες, ο ΠΑΟΚ πιστεύει ότι βρήκε έναν παίκτη που θα μπορέσει να καλύψει επάξια το αριστερό άκρο της άμυνας. Ο Πορτογάλος αμυντικός που ήρθε ως ελεύθερος, αποτέλεσε ένα από τα νέα πρόσωπα, στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας.

Ο Σοάρες μίλησε στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ και αρχικά, του ζητήθηκε να μεταφέρει δημόσια τα συναισθήματα που τον διακατέχουν. Απάντησε με τον εξής τρόπο: "Νιώθω υπέροχα. Είναι η πρώτη μέρα εδώ και ήδη αισθάνομαι σαν να είμαι στο σπίτι μου. Οι συμπαίκτες μου είναι εξαιρετικοί, είναι πολύ καλοί. Είμαι πολύ χαρούμενος"

  • - Αλήθεια, πως σε υποδέχτηκαν οι συμπαίκτες σου;

"Πως ήταν το καλωσόρισμα μου; Ήταν πολύ καλό. Έφαγα με κάποιους φίλους και μετά ήρθαμε εδώ στο αθλητικό κέντρο του ΠΑΟΚ. Γνώρισα το επιτελείο, τους γιατρούς, τους προπονητές. Είναι όλοι πολύ φιλικοί".

  • Γνωρίζεις ότι θα πρέπει κατά την διάρκεια της προετοιμασίας να τραγουδήσεις μπροστά σε όλους τους συμπαίκτες σου, επειδή υπάρχει μια τέτοια παράδοση για τους νέους παίκτες;

"Πρέπει να τραγουδήσω; Το σκέφτηκα στις διακοπές μου, αλλά δεν έχω προετοιμάσει κάτι. Αλλά εντάξει, μπορώ να τραγουδήσω".    








Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.