Δυσκολεύεται στα βαθιά νερά…

Γιώργος Στράντζαλης22 Ιουνίου 2022

Η επικύρωση συμφωνιών με 4-5 ποδοσφαιριστών αποτελεί τον βασικό στόχο της εβδομάδας αλλά μέχρι στιγμής οι «κίτρινοι» αντιμετωπίζουν δυσκολία στο να πείσουν τους κύριους μεταγραφικούς στόχους. Αυτό διαπιστώνεται τουλάχιστον από τη στασιμότητα που παρατηρείται στις μεταγραφικές υποθέσεις.

Για παράδειγμα, κρίνοντας από την έντονη ενασχόληση του Αρη με την περίπτωση του 25χρονου επιθετικού Οσκαρ Εστουπινάν, είναι προφανής ο στόχος ποιοτικής αναβάθμισης του ρόστερ. Μόνο που ο Κολομβιανός νιώθει τέτοια σιγουριά για τον εαυτό του, σε σημείο απόρριψης προτάσεων ύψος 1.000.000 ευρώ ετησίως. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τη γραμμή των χαφ. 

Παρά την καθυστέρηση που παρατηρείται στην επικύρωση της συμφωνίας με τον Πάπε Σέικ Ντιόπ, στις τάξεις των «κίτρινων» δεν υπάρχει η παραμικρή ανησυχία επί της υπόθεσης και μάλιστα ασχολούνται με τον παρτενέρ του Σενεγαλέζου μέσου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο βασικός στόχος είναι ποδοσφαιριστής με τον οποίον έχει συνυπάρξει στο παρελθόν ο Χερμάν Μπούργος αλλά το κασέ του είναι αρκετά υψηλό. 

\Παρά τη μεγάλη διαφορά, ο Θόδωρος Καρυπίδης επιμένει στη συγκεκριμένη περίπτωση διατηρώντας παράλληλα σε εκκρεμότητα την εναλλακτική λύση. Οπότε, όλα θα κριθούν από τα χρονικά περιθώρια που θα εκτιμηθεί ότι υπάρχουν. Σίγουρα αυτά δεν είναι αρκετά υπό την έννοια ότι την ερχόμενη Τρίτη η αποστολή θα αναχωρήσει για την Αυστρία και μέχρι τότε θα πρέπει να έχει τρέξει το πλάνο ενίσχυσης. Κρίνοντας από τα τωρινά δεδομένα, θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη η υλοποίηση του στόχου της προσθήκης πέντε παικτών, τουλάχιστον όμως είναι απαραίτητο να «γεμίσει» η μεσαία γραμμή αλλά και η κορυφή της επίθεσης.

Προς Βαγιεκάνο Ρικέλμε-Καμέγιο!

Οι Ισπανοί έγραψαν πολλά για το μέλλον του διδύμου των Ρικέλμε-Καμέγιο τους οποίους ήθελε και ο Αρης υπό τη μορφή δανεισμού, πλέον όμως δείχνουν να καταλήγουν στο σενάριο δανεισμού τους στη Ράγιο Βαγιεκάνο. Για την ακρίβεια, γράφουν ότι οι εξαιρετικές σχέσεις της Ατλέτικο με τη συγκεκριμένη ομάδα οδηγεί στον ετήσιο δανεισμό των δύο ποδοσφαιριστών και φυσικά στην ποδοσφαιρική αναβάθμισή τους καθώς η Βαγιεκάνο αγωνίζεται στη La Liga. Η ουσία είναι ότι δύο ποδοσφαιριστές για τους οποίους οι «κίτρινοι» εξέφρασαν ενδιαφέρον, δεν θα έρθουν στο «Κλ. Βικελίδης».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.