Άρης: Έξτρα άδεια σε Λούμορ, τι σκέφτεται ο Γκανέζος για την επιστροφή του

Μάνος Χατζάκης18 Ιουνίου 2022

Απών από την έναρξη της νέας σεζόν είναι ο Λούμορ Αγκμπενιένου, ο οποίος παραμένει στην πατρίδα του, αν και η ομάδα ξεκίνησε τις πρώτες προπονήσεις στο «Δασυγένειο», μέχρι να πετάξει για Αυστρία (28/6), όπου και θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Πληροφορίες του Metrosport.gr, αναφέρουν ότι ο Αφρικανός αριστερός μπακ σκέφτεται να αποχωρήσει από τον Άρη, αν και έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν, σκέψεις που έχει μεταφέρει σε ανθρώπους της ομάδας.

Αυτός είναι και ο λόγος που, όπως φαίνεται, ζήτησε έξτρα άδεια, προκειμένου να αναλύσει τα δεδομένα, που αφορούν στην παρουσία του στο ρόστερ, καθώς είναι δεδομένο ότι δεν υπολογίζεται ως βασικός, από την άλλη όμως, η ΠΑΕ δεν εκδήλωσε (ακόμη) διάθεση να τον αποδεσμεύσει.

Η παρουσία του Μάρβιν Πίρσμαν φέρνει τον Βέλγο στο αριστερό άκρο και θεωρητικά το back up είναι ο Γκανέζος, ο οποίος όμως δεν μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά, κάτι που γνωρίζουν όλοι εντός ομάδας.

Μόλις ο Αγκμπενιένου επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, τότε πιθανώς να δρομολογηθούν νεότερες εξελίξεις, τη στιγμή που -σε καμία περίπτωση- δεν υπάρχει πρόταση 600.000 ευρώ προς το πρόσωπό του, όπως μεταφέρθηκε πρόσφατα σε Μέσα Ενημέρωσης της πατρίδας του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.