Μάρτινς: «Εξαιρετικός σύλλογος ο ΠΑΟΚ αλλά έχω συμβόλαιο»

Metrosport Team18 Ιουνίου 2022

Την εκτίμησή του προς τον ΠΑΟΚ εξέφρασε, μεταξύ άλλων, ο μεταγραφικός στόχος του Δικεφάλου Φάμπιο Μάρτινς, σε συνέντευξή του στο BNSports.gr.

O Πορτογάλος, δήλωσε ικανοποιημένος στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και ότι σέβεται το συμβόλαιο που έχει με την Αλ Ουάχντα χωρίς όμως να αποκλείει το ενδεχόμενο κάποια στιγμή στην Ευρώπη. Ακόμα, εκτός από την καλή του άποψη για τον ΠΑΟΚ, αντίστοιχες είναι και οι σκέψεις του συνολικά για το ελληνικό πρωτάθλημα, αφού πέρα από το πάθος του κόσμου με το οποίο αρέσκεται, έχει στο μυαλό του ότι μέσω των κορυφαίων ελληνικών κλαμπ θα είχε την ευκαιρία να αγωνιστεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Στη συνέντευξη αυτή ανέφερε:

Θα ήθελες να επιστρέψεις στην Ευρώπη;

    «Θα έρθει η στιγμή που θα το σκεφτώ πιθανώς. Προς το παρόν, είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη ζωή μου, επαγγελματικά και προσωπικά. Ζούμε καλά, είμαι σε έναν σύλλογο που παλεύει για τίτλους και έχει όλες τις προϋποθέσεις για να πάνε τα πράγματα με τον καλύτερο τρόπο. Για να φύγω από εδώ, θα έπρεπε να είναι για κάτι που ήταν καλό για όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, ειδικά για την Αλ Ουάχντα, που είναι ο σύλλογος με τον οποίο έχω συμβόλαιο αυτήν τη στιγμή.»

    Πες μου για την υπόθεση με τον ΠΑΟΚ; Αρχικά σε ενδιαφέρει ως προοπτική και γιατί;

      «Ο ΠΑΟΚ είναι ένας πολύ καλός σύλλογος που παλεύει για τίτλους και έχει γνωστούς ποδοσφαιριστές στην Πορτογαλία όπως ο Νέλσον Ολιβέιρα, ο Ζίβκοβιτς και ο Φιλίπε Σοάρες. Δεν έχω πολλά περισσότερα να πω, γιατί όπως είπα, έχω συμβόλαιο με την Αλ Ουάχντα και σέβομαι πάρα πολύ τον σύλλογο.»

      Έχετε ακούσει για άλλες ελληνικές ομάδες στο παρελθόν. Ολυμπιακός, ΑΕΚ κλπ. Ήταν αλήθεια ότι είχες πλησιάσει σε ένα και αν ναι πότε;

        «Όλα όσα έχω ακούσει στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ ήταν φήμες και ποτέ δεν μου έχει μιλήσει κανείς απευθείας, οπότε δεν μπορώ να πω πολλά γι' αυτό.»

        Τι σου αρέσει στο ελληνικό πρωτάθλημα;

          «Είναι ένα πρωτάθλημα όπου συνήθως παίζουν πολλοί παίκτες που έχουν περάσει στην Πορτογαλία. Ξέρω ότι είναι ένα πρωτάθλημα όπου οι οπαδοί είναι πολύ παθιασμένοι και τα γήπεδα έχουν απίστευτα σε ατμόσφαιρα. Και φυσικά, το να παίζεις στους καλύτερους ελληνικούς συλλόγους είναι μια ευκαιρία να παίξεις σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.»

          Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

          Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


          Προτείνουμε
          This page might use cookies if your analytics vendor requires them.