Ο Μαρτίνς είναι παίκτης για άμεσο πρωταθλητισμό

Κώστας Πετρωτός18 Ιουνίου 2022

Είναι σαφές ότι ο ΠΑΟΚ φέτος έχει αποφασίσει να εμπιστευτεί το… μάτι του Ζοσέ Μπότο σε νεαρούς και εξελίξιμους και θα επιδιώξει με αυτή την συνταγή να κάνει πρωταθλητισμό.

Ωστόσο, αυτό ενέχει έναν κίνδυνο. Να μην παρουσιαστεί ο ΠΑΟΚ έτοιμος από την εκκίνηση της σεζόν στα επίσημα παιχνίδια του. Γι’ αυτό είναι ξεκάθαρο ότι δύο-τρεις έτοιμοι παίκτες θα βοηθούσαν πολύ τη νέα ομάδα που θα στήσει ο Λουτσέσκου.

Τέτοια περίπτωση είναι ο Φάμπιο Μαρτίνς και είναι χαρακτηριστικά τα όσα δήλωσε για εκείνον ο Πορτογάλος δημοσιογράφος, Πασκοάλ Σόουζα της A BOLA για εκείνον χθες στο Metropolis 95,5. Τόνισε χαρακτηριστικά: “Ο Μπότο είναι πολύ έξυπνος, να θέλει έναν τέτοιο ποιοτικό και ταλαντούχο παίκτη. Πήγε από επιλογή στην Αραβία, τον ήθελαν ομάδες στην Ισπανία και την Πορτογαλία, θα ήθελε να επιστρέψει στην Ευρώπη, δύο χρόνια στην Αραβία είναι πολλά. Είναι παίκτης που μπορεί να παίξει σε ομάδα πρωταθλητισμού, προσφέρει πολλά γκολ, είναι έτοιμος ποδοσφαιριστής, μπορεί να παίξει άμεσα. Είναι παίκτης υψηλού επιπέδου, έχει βραζιλιάνικο στυλ και είναι ξεχωριστός”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.