Σασμός - Θανάσης Πατριαρχέας: Ο «Αγγελος» έδωσε το απόλυτο spoiler με μία φωτογραφία

Metrosport Team17 Ιουνίου 2022

Tο απόλυτο spoiler για όσα θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στη συνέχεια της σειράς «Σασμός» έδωσε ο Θανάσης Πατριαρχέας. Ο ηθοποιός, ο οποίος υποδύεται τον Αγγελο στη δραματική σειρά του Alpha δημοσίευσε μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Στη φωτογραφία είναι ο ίδιος με γυρισμένη την πλάτη του στον φωτογραφικό φακό. Η πλάτη του όμως είναι γεμάτη... αίμα, γεγονός που συγκλονίζει και δίνει την εντύπωση πως το τέλος του «Αγγελου» στη σειρά «Σασμός» πλησιάζει.


Στη λεζάντα της ανάρτησής του έγραψε: «Φινάλε. Γεια σας. (Πολλές φορές ακούμε για φόνους και ευτυχώς δεν έχουμε εικόνες. Είναι σκληρές, αβάσταχτες, ειδικά για αυτούς που μένουν πίσω. Εδώ είναι ένα ψέμα αλλά κάθε φορά που το βλέπω το ίδιο σοκαριστικό. Τα όπλα κάνουν μόνο για παλιοσίδερα. Οι έχθρες, οι βεντέτες, οι κακίες δεν λυτρώνουν, αποθρασύνουν. Ας γεμίσουμε τις καρδιές, μας όχι μόνο αγάπη αλλά και λογική».

Η ανάρτηση του Θανάση Πατριαρχέα



Σασμός: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Παρασκευής (17/6)
Μεγάλες ανατροπές αναμένεται να έρθουν στη συνέχεια της σειράς «Σασμός» που θα καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό. Στο επόμενο επεισόδιο που θα προβληθεί απόψε Παρασκευή (17/6) ο Καραπάνος δίνει εντολή θανάτου για τον Γεράσιμο. Τα νέα των εξετάσεων προκειμένου να βρεθεί συμβατός δότης για την Αργυρώ είναι επιτέλους ενθαρρυντικά, την ώρα που η ίδια νιώθει όλο και πιο αδύναμη.

Ο παπα - Μιχάλης προσπαθεί να μεταπείσει την Καλλιόπη για το κτήμα, κίνηση που ωστόσο θα την οδηγήσει εκ νέου σε σύγκρουση με τον Αστέρη. Ο Γεράσιμος απαγορεύει στη Στέλλα να πει στον Καραπάνο την αλήθεια. Μία απρόσμενη ανακάλυψη θα ξυπνήσει μνήμες στη Βασιλική και θα ενεργοποιήσει τις ενοχές του Μαθιού, την ώρα που ο Αστέρης προσεύχεται για εξιλέωση.

Η βασική ιστορία της σειράς «Σασμός»

Η σκληρή ιστορία ενός σύγχρονου απαγορευμένου έρωτα, στα ορεινά χωριά του Ρεθύμνου. Ενός έρωτα που δεν έπρεπε να συμβεί γιατί οι δύο οικογένειες βρίσκονται σε μια σκληρή, πολύχρονη σύγκρουση. Ο αναπάντεχος έρωτας μεταξύ του Αστέρη Σταματάκη (Ορφέας Αυγουστίδης) και της Αργυρώς Βρουλάκη (Χριστίνα Χειλά Φαμέλη) είναι ένας έρωτας παθιασμένος που θα έρθει να ταράξει τις οικογενειακές ισορροπίες, να αμφισβητήσει την αιματηρή αναμέτρηση και να ξεσηκώσει αντιδράσεις. Η βασική ιστορία εμπλουτίζεται με φόνους με αμφισβητούμενα κίνητρα.

Η ιστορία αρχίζει σήμερα για να ανοίξει και πάλι τον κύκλο της βεντέτας μεταξύ δύο οικογενειών, των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων, από εκεί που είχε σταματήσει 20 χρόνια πριν. Η επιστροφή της Αργυρώς της μικρής κόρης του Μάρκου Βρουλάκη που δέχτηκε τη σφαίρα από τον Βασίλη Σταματάκη και ο έρωτάς της με τον γιο του φονιά, τον Αστέρη Σταματάκη, θα ξυπνήσει τους εφιάλτες του παρελθόντος και τα πάθη, θα αναστατώσει το χωριό και θα ξαναγράψει την Ιστορία. Γιατί η Ιστορία μπορεί να ξαναγραφεί. Με συγχώρεση κι αγάπη. Με «σασμό».

Σασμός, κάθε Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:00 στον Alpha

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.