Σε οριακό σημείο η ΚΑΕ Αρης, επίσχεση εργασίας από τους υπαλλήλους

Metrosport Team17 Ιουνίου 2022

Η ΚΑΕ Αρης βρίσκεται σε οικονομικό τέλμα γεγονός το οποίο πιστοποιείται μέσα από την επίσχεση εργασίας στην οποία προχώρησαν οι υπάλληλοι της εταιρίας έχοντας συμπληρώσει τουλάχιστον τρεις μήνες απλήρωτοι και κυρίως, διαπιστώνοντας ότι δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για την πληρωμή τους.

Οι νομικές ενέργειες των υπαλλήλων ήταν γνωστές στα μέλη του δ. σ. της ΚΑΕ ωστόσο δεν έγινε η παραμικρή κίνηση για την αποφυγή αυτής της κατάστασης διότι προφανώς δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα. Κι έτσι, χθες οι υπάλληλοι της ΚΑΕ δεν πήγαν στα γραφεία της εταιρίας τα οποία ουσιαστικά υπολειτούργησαν και κανείς δεν ξέρει πότε η εταιρία θα επιστρέψει σε καθεστώς κανονικότητας. Την ίδια ώρα, οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες σε ότι αφορά τις συμφωνίες που απαιτείται να γίνουν με τους παίκτες. Στην πραγματικότητα, για να συμβεί αυτό θα πρέπει να βρεθεί ένα ποσό μεταξύ 80 και 100 χιλιάδων ευρώ ούτως ώστε να πληρωθούν οι παίκτες της φετινής χρονιάς, ο Γιάννης Καστρίτης ο οποίος κάνει υπομονή εδώ και μπόλικους μήνες αλλά και οι συνεργάτες του. Βέβαια, μετά τις αποφάσεις στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ με την καταψήφιση των εισηγήσεων της Επιτροπής Αδειοδότησης και τη μη επιβολή κυρώσεων στις ομάδες που δεν ανταποκρίθηκαν στα κριτήρια, δίνεται χρόνος στον Αρη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να ανταποκριθεί στα κριτήρια. Οι «κίτρινοι» θα βρεθούν ενώπιων της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, αυτής δηλαδή που πέρυσι ύψωσε ένα σωρό εμπόδιο. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να βρεθούν χρήματα.

Για να βρεθούν πόροι προφανώς θα πρέπει να υπάρξει χρηματοδότηση καθώς δεν διαφαίνεται η ύπαρξη άλλου τρόπος για την εξασφάλιση χρημάτων. Δηλαδή, να μπουν τα χρήματα από τους ανθρώπους που χρηματοδοτούν την ομάδα στον τελευταίο χρόνο αλλά κι αυτοί δείχνουν να πλησιάζουν ή να έχουν ξεπεράσει τα όριά τους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.