Υπογράφει ο Πάπε Σέικ στον Άρη

Γιώργος Στράντζαλης17 Ιουνίου 2022

Η παρουσία του Πάπε Σέικ Ντιόπ στην Ελλάδα ενίσχυσε αμέσως το διαχρονικό ενδιαφέρον του Αρη για τη μεταγραφή του αλλά κυρίως επιβεβαίωσε την πρόθεση του ποδοσφαιριστή να συνεχίσει στην ελληνική Λίγκα, διακρίνοντας την προοπτική επανεκκίνησης της καριέρας του μέσω της παρουσίας του στον Αρη και τον πρωταγωνιστικό ρόλο που θα έχει στην ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, απομένει η διευθέτηση τυπικών λεπτομερειών για την επικύρωση της συμφωνίας των δύο πλευρών καθώς τα έχουν βρει σε όλα και πλέον οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων και αφορούν λεπτομέρειες και διαδικαστικά ζητήματα της επικείμενης συνεργασίας τους, η οποία θα είναι διάρκειας τριών ετών.

Εφόσον επισημοποιηθεί η μεταγραφή του Ντιόπ, τότε ο Αρης θεωρητικά μπορεί να βγει διπλά κερδισμένος. Αφενός γιατί προσθέτει στο ρόστερ του έναν ποδοσφαιριστή τον οποίο “κυνηγούσε” από τον περασμένο Ιανουάριο και αφετέρου με την παρουσία του στη μεσαία γραμμή ο Πάπε Σέικ θα καλύψει άμεσα ένα από τα κενά που δημιουργούνται στον άξονα με τις διαφαινόμενες αποχωρήσεις των Λούκας Σάσα και Μπαντού Ντιαγέ. Προφανώς κανείς δεν μπορεί να προβλέψει την ανταπόκριση που θα έχει ο Σενεγαλέζος κι αν θα καταφέρει να… μπει στα παπούτσια των προκατόχων του. Κακά τα ψέμματα, όμως, πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με ταλέντο και ποιοτικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά που αν τα αξιοποιήσει και δει την προοπτική του Αρη ως ευκαιρία επανεκκίνησης, μπορεί να εξελιχθεί σε ηγέτη της μεσαίας γραμμής.

Καθόλου τυχαία άλλωστε στα 21 του χρόνια συμπεριλήφθηκε μεταξύ των ανερχόμενων μεγάλων ταλέντων της Αφρικής, ούτε μπορεί να θεωρηθεί τυχαίο το γεγονός ότι η Λιόν έβγαλε από το ταμείο της 10 εκ. ευρώ για να αποκτήσει τα δικαιώματά του. Ανεξαρτήτως της πορείας που είχε τελικά στη γαλλική ομάδα και των διαταραγμένων σχέσεων τους την τελευταία τριετία, που είχε ως αποτέλεσμα να λιγοστέψουν οι συμμετοχές του Ντιόπ (42 στο σύνολο) και η καριέρα του να πάρει την κατιούσα. Στα 25 του χρόνια όμως και με μέλλον μπροστά του ο Σενεγαλέζος χαφ βλέπει την προοπτική του Αρη ως την ευκαιρία να πατήσει το restart, να νιώσει ξανά σημαντικός και να εξασφαλίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πλάνο του προπονητή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.