Τρία ματς στη Σόφια στις 21 Ιουλίου με Κύπριους, Έλληνες και Σκοπιανούς - Τι θα κάνει η ΟΥΕΦΑ;

Metrosport Team15 Ιουνίου 2022

Από την κλήρωση των ευρωπαϊκών διοργανώσεων της UEFA προέκυψαν και σοβαρά θέματα. Ένα από αυτά; Στη Σόφια, στις 21 Ιουλίου, είναι προγραμματισμένα να γίνουν τρία διεθνή παιχνίδια, βάσει της κλήρωσης.

Μπορούν όμως να φιλοξενηθούν τρεις διεθνείς ευρωπαϊκοί αγώνες, την ίδια ημέρα, στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας; Σε αυτό το ερώτημα, θα κληθεί να απαντήσει η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ποδοσφαίρου. Κυρίως θα αναζητήσει λύσεις για να βρεθεί η χρυσή τομή.

Oπως έγινε γνωστό από νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης, ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει την Λέφσκι Σόφιας, με το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων να διεξάγεται στις 21 Ιουλίου στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας. Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό το γήπεδο που θα φιλοξενήσει το παιχνίδι καθώς δεν αποκλείεται ο αγώνας να διεξαχθεί στο Εθνικό Στάδιο «Vasil Levski», κάτι που είναι και επιθυμία του προπονητή της ομάδας.

Σε ουδέτερη έδρα και όχι στο στάδιο «Χρίστο Μπότεφ» θα διεξαχθεί και το πρώτο παιχνίδι της Μπότεφ Πλόβντιβ με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ στις 21 Ιουλίου για τον δεύτερο προκριματικό του Conference League, όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα της βουλγαρικής ομάδας: «Ο ΑΠΟΕΛ είναι ο αντίπαλος της Μπότεφ στον Β΄ προκριματικό του Conference League. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στη Σόφια στις 21 Ιουλίου και η ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα στη Λευκωσία...».

Ακόμη στις 21 Ιουλίου έχει οριστεί και ο αγώνας της ΤΣΣΚΑ Σόφιας με αντίπαλο την Μακεντόνιγια Σκοπίων, κάτι που σημαίνει πως τρία παιχνίδια έχουν οριστεί την ίδια ημερομηνία με κοινή αφετηρία: Την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας, Σόφια!

Μπορούν να γίνουν και τα τρία παιχνίδια την ίδια ημερομηνία; Αυτό το φαινομενικά δυσεπίλυτο πρόβλημα που προέκυψε από την κλήρωση, θα προσπαθήσει να επιλύσει η UEFA.




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.