ΚΑΕ Άρης: Οι διακανονισμοί καθυστερούν και το deadline πλησιάζει

Metrosport Team11 Ιουνίου 2022

Μέχρι την ερχόμενη Τρίτη θα πρέπει όλες οι ομάδες να παρουσιάσουν τις συμφωνίες με όλους τους παίκτες της φετινής χρονιάς στην επιτροπή αδειοδότησης του ΕΣΑΚΕ και στον Αρη παρατηρείται στασιμότητα στις συζητήσεις με τους παίκτες πολλώ δεν μάλλον στην επίτευξη συμφωνιών.

Οι «κίτρινοι» χρειάστηκε να «δεσμεύσουν» ένα ποσό της τάξεως των 150.000 ευρώ για να ανταποκριθούν σε βασικά κριτήρια όπως είναι η δεύτερη εγγυητική επιταγή των 80.000 ευρώ ή η εξασφάλιση φορολογικής και ασφαλιστικής ενημερότητας. Εκτιμάται ότι χρειάζονται άλλα τόσα για να τακτοποιήσουν το σύνολο των περσινών παικτών αλλά και τα δύο ban (σ. σ. Μαρμπλ, Γιάνκοβιτς). Η άρση των ban δεν είναι απαραίτητη για τον πρώτο βαθμό αδειοδότησης. Αντιθέτως, είναι προαπαιτούμενες οι συμφωνίες με τους παίκτες της φετινής χρονιάς και η έλλειψη ρευστότητας κάθε άλλο παρά καλλιεργεί συνθήκες συμφωνίες. Στις επαφές που έγιναν, διαπιστώθηκε διαφορά όπως για παράδειγμα συνέβη με τον Τζέιμς Κέλι ο οποίος μάλιστα προχώρησε σε σχετική ανάρτηση (με σαφές μήνυμα) στον λογαριασμό του στα social media. Εγραψε… «αν και τελείωσαν πριν από δύο εβδομάδες οι αγώνες, φανταστείτε γιατί εγώ είμαι στη Θεσσαλονίκη». Στον Αμερικανό καταβλήθηκαν τα 8.000 από τα 13.000 ευρώ που του οφείλονται αλλά δεν υπέγραψε το χαρτί του διακανονισμού.

Κι έτσι οι μέρες περνούν επικινδύνως καθώς περιθώριο υπάρχει έως την Τρίτη όπου προβλέπεται να ανοίξουν οι φάκελοι κι αυτοί θα πρέπει να έχουν μέσα τις συμφωνίες με τους παίκτες. Υπό αυτές τις συνθήκες, προφανέστατα δεν μπορεί να γίνει λόγος για τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς. Ούτως ή άλλως, ο όρος του Γιάννη Καστρίτη για κάθε συζήτηση για την επόμενη χρονιά είναι η τακτοποίηση του ιδίου και των συνεργατών του κάτι που επίσης εκκρεμεί.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.