Άρης: Οι «Ισπανοί» και ο επαφές με δύο φορ

Metrosport Team11 Ιουνίου 2022

Η ερχόμενη εβδομάδα θα πρέπει να περιλαμβάνει την επικύρωση συμφωνιών με τουλάχιστον 4-5 ποδοσφαιριστές καθώς πλέον ο χρόνος έχει πάψει να είναι σύμμαχος του Αρη και σύμφωνα με πληροφορίες οι «κίτρινοι» περιμένουν το οριστικό «οκ» στις υποθέσεις των Σαντιάγο Αρίας, Μάρκους Πάουλο και παράλληλα είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με δύο φορ.

Οι πληροφορίες για την κατάσταση των υποθέσεων Αρίας και Πάουλο ουσιαστικά αντλούνται από την Ισπανία και όχι από την Αλκμήνης. Ειδικά για τον πρώτο, χθες ο ισπανικός Τύπος αναφέρθηκε λεπτομερώς στην περίπτωσή του τονίζοντας ότι δεν έχει καμία πιθανότητα ένταξης στο πλάνο του Ντιέγκο Σιμεόνε καθώς επίσης και ότι θα πρέπει να ολοκληρώσει αλλού τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Ατλέτικο. Ο Χερμάν Μπούργος δεν έχει κρύψει τα «θέλω» του, δεν τον προβληματίζει η προβληματική τελευταία διετία του Κολομβιανού δεξιού οπισθοφύλακα και νιώθει βέβαιος ότι φορώντας την «κιτρινόμαυρη» φανέλα θα εμφανιστεί ο παίκτης με τον οποίον συνεργάστηκε για περίπου δύο χρόνια στην ομάδα της Μαδρίτης. Το ζήτημα είναι να πειστεί ο ίδιος ο 30χρονος ποδοσφαιριστής ότι αυτή τη στιγμή – κι έπειτα από μια προβληματική διετία λόγω του σοβαρού τραυματισμού του – θα λειτουργήσει υπέρ του να βρεθεί σ’ έναν περιβάλλον στο οποίο θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και θα συνεργαστεί μ’ έναν προπονητή τον οποίον γνωρίζει. Οπως απαιτείται εξάλλου να βρεθεί φόρμουλα και στον τρόπο πληρωμής του. Στις συζητήσεις που έγιναν πάντως στην Μαδρίτη, ο αθλητικός διευθυντής της Ατλέτικο, Αντρέα Μπέρτα, δεσμεύτηκε για την κάλυψη του συντριπτικού μέρους.

Σε αντίθεση με τον Αρίας, το όνομα του Μάρκος Πάουλο δεν αναφέρεται πουθενά. Ούτε στη λίστα των παικτών οι οποίοι δεν έχουν καμία πιθανότητα ένταξης στο πλάνο του Σιμεόνε. Ο Βραζιλιάνος winger βρίσκεται στην πατρίδα του και μάλιστα προχθές ήταν στο Μαρακανά και παρακολούθησε αναμέτρηση της πρώην ομάδα του (σ. σ. Φλουμινένσε). Ειδικά για την περίπτωσή του, στις τάξεις του Αρη νιώθουν ότι είναι οι απόλυτοι ρυθμιστές της υπόθεσης.

Παράλληλα, οι «κίτρινοι» έχουν δώσει προτεραιότητα στο ζήτημα ενίσχυσης στην επιθετική γραμμή και μάλιστα έχουν προχωρήσει τις επαφές τους με δύο επιθετικούς. Πρόκειται για ένα νεαρό ο οποίος θα αποκτηθεί υπό τη μορφή δανεισμού κι έναν ακόμη με μεγαλύτερη εμπειρία από το πρώτο επίπεδο. Η πρόθεση απόκτησης δύο φορ δεν εμπλέκεται με την υπόθεση του Αμπουμπακάρ Καμαρά και τη διαφαινόμενη πώλησή του. Ούτως ή άλλως οι «κίτρινοι» θα προχωρούσαν στην προσθήκη δύο φορ από τη στιγμή που δεν υπάρχουν στο πλάνο της επόμενης χρονιάς και οι Μάνος, Λόπεθ και Μοχανάντ Αλι.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.