Νέος κύκλος επαφών για ανανεώσεις στον Άρη

Γιώργος Στράντζαλης30 Μαΐου 2022

Μετά το deal με τον Χουλιάν Κουέστα και την επίτευξη συμφωνίας για την παραμονή του μέχρι το 2024, η ΠΑΕ Αρης θέλει να ολοκληρώσει άμεσα και το deal με τον Χαβιέρ Ματίγια. 

Η συμφωνία δεν θ’ αργήσει να επιτευχθεί καθώς από τη μία υπάρχει κοινή επιθυμία για επέκταση συμβολαίου και από την άλλη η εισήγηση του Χερμάν Μπούργος για την παραμονή του, που όπως αναδείχθηκε μέσα από την εξέλιξη της υπόθεσης του Κουέστα παίζει σημαντικό ρόλο.

Ο Αρης βρίσκεται εδώ και μέρες σε διαπραγμάτευση με τον Ισπανό κεντρικό μέσο και απομένει να διευθετηθούν κάποιοι επιμέρους όροι στο συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, όπως είναι για παράδειγμα τα μπόνους και η επίτευξη στόχων συμμετοχής προκειμένου να ενεργοποιηθεί αυτόματα η οψιόν ανανέωσης και τον επόμενο χρόνο καθώς ο Ματίγια αναμένεται να υπογράψει για 1+1 χρόνο. Οικονομικά δεν υπάρχει μεγάλη απόκλιση και απ΄ότι φαίνεται το θέμα δεν θα τραβήξει σε μάκρος, ενδεχόμενος να ολοκληρωθεί με επίσημες ανακοινώσεις εντός της τρέχουσας εβδομάδας.

Μετά τον Ισπανό μέσο, ο οποίος αποτελεί προτεραιότητα βάσει των εισηγήσεων που έκανε ο Μπούργος, θ’ ακολουθήσουν επαφές της διοίκησης και με τους υπόλοιπους υποψηφίους προς παραμονή δίχως αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι θα επιτευχθούν συμφωνίες με όλους. Το πιθανότερο είναι να ανοίξει ένας κύκλος επαφών με ποδοσφαιριστές όπως ο Κριστιάν Γκάνεα, ο Μπρούνο Γκάμα και ο Γιώργος Δεληζήσης. 

Οι δύο τελευταίοι είναι ξεχωριστές περιπτώσεις, υπό την έννοια ότι έχουν προσφέρει τα τελευταία χρόνια πολλά στην ομάδα αλλά τώρα πρέπει να αποδεχτούν τον υποβαθμισμένο αγωνιστικά ρόλο που θα έχουν τη νέα σεζόν καθώς επίσης και τη μικρότερη (ενδεχομένως) οικονομική πρόταση που θα τους γίνει, σε σχέση με τα συμβόλαια που είχαν. 

Στον Ρουμάνο αριστερό μπακ ο Αρης είχε καταθέσει προσφορά για την υπογραφή νέου διετούς συμβολαίου, χωρίς ωστόσο ακόμη η υπόθεσή του να έχει προχωρήσει στο επόμενο στάδιο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.