Ο ΠΑΟΚ πάει για δύο γκολκίπερ, στην πρώτη γραμμή ο Κοτάρσκι

Metrosport Team27 Μαΐου 2022

Ρεπορτάζ: Γιώργος Καστάνης,Γιώργος Ζαίρης

Ο Λουτσέσκου βρίσκεται στην πατρίδα του και από εκεί έχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τον Ζοσέ Μπότο για τα μεταγραφικά θέματα που παραμένουν ανοιχτά. Η αλήθεια είναι πως οι δύο άνδρες έχουν αναλάβει ένα πολύ δύσκολο έργο, που πρέπει όμως να στεφθεί με επιτυχία. Να συγκροτήσουν δηλαδή, την νέα ομάδα του ΠΑΟΚ που θα πρωταγωνιστήσει.

Δεν είναι εύκολο. Είναι δύσκολο. Όχι όμως και ακατόρθωτο. Ο ΠΑΟΚ ξεκινά από την βάση. Θέλει γκολκίπερ ικανούς. Ήδη έχει δημοσιοποιηθεί το όνομα του 22χρονου Κροάτη διεθνή (με την εθνική ελπίδων) Ντομινίκ Κοτάρσκι που ανήκει στον Αγιαξ (έως το 2023) και έπαιξε δανεικός αυτή την σεζόν με την Γκόριτσα.

Ο Μπότο έχει αναλάβει το κύριο βάρος των επαφών. Το ζητούμενο είναι να ανάψει το πράσινο φώς από την ομάδα του. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ, μετά την αποχώρηση του Πασχαλάκη, θα διεκδικήσει να αποκτήσει έναν ακόμη γκολκίπερ. Ανεξάρτητα από την απόφαση που θα ληφθεί για τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς (μπορεί να δεχθεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του με πολύ λιγότερα χρήματα και να είναι παρών στην ομάδα για να προσδίδει πάθος με την παρουσία του), ο ΠΑΟΚ θέλει να αποκτήσει δύο γκολκίπερ. Στην εξίσωση είναι και ο Ταλιχμανίδης που θέλει να αναδειχθεί. Προέρχεται από τα τμήματα υποδομής. Αυτό όμως θα συμβεί, μέσα από την δουλειά.

Παράλληλα ο ΠΑΟΚ θέλει να αποκτήσει έναν αριστερό μπάκ. Είναι δεδομένο ότι δεν μπορεί να πορευτεί μόνο με τον Βιεϊρίνια (πρέπει κι αυτός βεβαίως να κληθεί να ανανεώσει) και τον νεαρό Τσαούση στον οποίο θα δοθούν ευκαιρίες, ενώ ο Σιντκλέϊ θα αποχωρήσει και θα αδειάσει μία θέση ξένου παίκτη.

Σίγουρα ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για την απόκτηση ενός ακόμη επιθετικού, πιθανότατα ενός παίκτη που θα μπορεί να παίξει και ως δεύτερος επιθετικός για να διευκολύνει το έργο της ομάδας. Πρέπει όμως να βρεί σκόρερ. Είναι βεβαίως πολλές οι εκρεμμότητες. Οι οποίες, σταδιακά, πρέπει να λυθούν. Σε κάθε περίπτωση, οι Μπότο και Λουτσέσκου μέσα από την συνεργασία τους, θέλουν να πετύχουν το καλύτερο αποτέλεσμα και να παρουσιάσουν ένα συμπληρωμένο ρόστερ πριν αναχωρήσει η ομάδα για την Ολλανδία.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.