Κρέσιτς: «Μπορεί στον ΠΑΟΚ ο Κοτάρσκι, σε δύο χρόνια βασικός στην Εθνική»

Metrosport Team26 Μαΐου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” μίλησε από το Ζάγκρεμπ ο Ντάριο Κρέσιτς, ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ. Και κυρίως αναφέρθηκε στον 23χρονο συμπατριώτη του Ντομινίκ Κοτάρσκι που ανήκει στον Αγιαξ και έπαιξε δανεικός στην Γκόριτσα την σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Ο Κρέσιτς είπε για τον Κοτάρσκι: “Τον παρακολουθώ τα τελευταία χρόνια, από τότε που ήταν στην Ντιναμό. Στην Γκόριτσα έχει κάνει πολύ μεγάλη πρόοδο αυτή την σεζόν που ολοκληρώθηκε, πιστεύω ότι θα γίνει ένας μεγάλος τερματοφύλακας, αυτό πιστεύω βλέποντας την πορεία του, ειδικά την τελευταία σεζόν. Ο Κοτάρσκι πιστεύω ότι μπορεί να παίξει στον ΠΑΟΚ, πιστεύω ότι στα δύο επόμενα χρόνια θα είναι ο βασικός γκολκίπερ της εθνικής ομάδας της Κροατίας”.

- Είναι άπειρος, αυτό παίζει ρόλο;

“Αυτό είναι μία πραγματικότητα, δεν έχει την εμπειρία των μεγάλων αγώνων, μπορεί να βελτιώνεται καθημερινά με την δουλειά που θα κάνει και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Εάν με ρωτήσει ο Κοτάρσκι θα του πω, πως είναι πολύ μεγάλη ομάδα και εάν καταφέρεις να πας στον ΠΑΟΚ, θα είναι για όλη σου την ζωή. Μία φορά ΠΑΟΚ για πάντα ΠΑΟΚ”.



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.