Σαράφης και Δομάζος στο Metropolis 95,5: «Ο τελικός να είναι μία πραγματική γιορτή»

Metrosport Team19 Μαΐου 2022

Ο Σταύρος Σαράφης και ο Μίμης Δομάζος μίλησαν στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” για τον τελικό του Κυπέλλου, εκεί όπου θα βρεθούν αντίπαλοι ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός.

Και οι δύο θα συμμετέχουν στο τελετουργικό της ΕΠΟ και θα μεταφέρουν το Κύπελλο στο κέντρο του γηπέδου.

Οι δύο μεγάλες προσωπικότητες του ελληνικού ποδοσφαίρου, έστειλαν το μήνυμα σε όλους, πως όλα πρέπει να κυλήσουν ομαλά και να αποτελέσει ο τελικός του Κυπέλλου, μία πραγματική γιορτή για το ποδόσφαιρο.


Αρχικά ο Μίμης Δομάζος υποστήριξε:

“Έχουμε βρεθεί τόσες φορές αντίπαλοι ας βρεθούμε μαζί σε αυτόν τον τελικό με τον Σταύρο”.

Σαράφης: “Νομίζω ότι το ήθος είναι το καλύτερο που πήραμε από το ποδόσφαιρο και με αυτό πρέπει να πορευτούν και οι σημερινοί ποδοσφαιριστές”.

Δομάζος: “Όπως τα λέει ο Σταύρος, τότε δεν είχαμε καμία αντιπαλότητα, όταν αγωνιζόμασταν. Γενικά μιλάω, παίζαμε για την φανέλα, την αξιοπρέπεια και τον κόσμο μας. Μιλάω για όλα τα παιδιά. Τι σημαίνει να είμαι πρεσβευτής στον τελικό; Θα μπορούσαν να είναι και άλλα παιδιά που είναι πολύ μεγάλα ονόματα. Λυπάμαι όμως, τώρα που γίνεται το Κύπελλο, δεν παίζουν ελληνόπουλα. Θα φωνάζουν ξένους για να παίζουν στο Κύπελλο, Το τελευταίο παιχνίδι είναι μία γιορτή του ποδοσφαίρου”.

Σαράφης: “Εάν μπω στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ θα πρέπει να... μιλήσω πολλές γλώσσες, επειδή υπάρχουν αρκετοί ξένοι παίκτες στην ομάδα. Όμως το βασικό θα είναι να παίξουν ώστε να παρουσιάσουν θέαμα, να κερδίσει το Κύπελλο η ομάδα. Να ευχαριστήσουν τον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο. Είναι μία γιορτή του ποδοσφαίρου, δεν πρέπει να το βλέπουμε από την οπαδική σκοπιά. Είναι μεγάλη υπόθεση που θα βρεθούν δύο σωματεία ισάξια και μετά από χρόνια να γεμίζει το ΟΑΚΑ”.

Δομάζος: “Εάν θα έμπαινα στα αποδυτήρια του Παναθηναίκού θα πρέπει να μιλήσω πολλές γλώσσες. Δεν ξέρω εάν οι σημερινοί παίκτες, γνωρίζουν την ιστορία μας. Δεν ξέρω, εάν μας γνωρίζουν. Τότε, ήταν δύσκολες οι εποχές. Πέρασαν 51 χρόνια από εκείνη την μεγάλη ομάδα που πήγε στο Γουέμπλει. Θα ήταν μεγάλη υπόθεση εάν μία ελληνική ομάδα καταφέρει και πάει σε έναν ευρωπαϊκό τελικό. Θα βρίσκονται 60.000 φίλαθλοι στο ΟΑΚΑ, Είναι ένα κύπελλο, κάτι το ιδιαίτερο. Όποιος παίξει καλύτερα να κερδίσει. Να κερδίσει και το ποδόσφαιρο”.


Σαράφης: “Σε αυτά που λέει ο Μίμης που είναι μεγαλύτερος από εμένα, συμφωνώ, αυτός που θα παίξει καλύτερα να το κατακτήσει. Αυτό θέλουμε να δούμε στον τελικό, όλοι να φύγουν ευχαριστημένοι από την γιορτή, ανεξάρτητα εάν μια ομάδα θα πάρει το Κύπελλο. Να μην δίνει κανείς το κακό παράδειγμα στους φιλάθλους. Οι ενέργειες μεταδίδονται στους φιλάθλους μας. Να προσέξουμε το καλύτερο για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι δύο ομάδες που μπορούν να παρουσιάσουν μεγάλο θέαμα και θα το δούμε το βράδυ του Σαββάτου. Όλα εύχομαι να πάνε καλά”.



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.