Κουαλιάτα: Οι φήμες για Μπενφίκα και η σιγουριά του ΠΑΟΚ

Κώστας Πετρωτός10 Μαΐου 2022

Η πρωτοσέλιδη αναφορά της «O Jogo» περί ενδιαφέροντος της Μπενφίκα για τον Νικολάς Κουλιάτα πλέον έχει κάνει τον γύρο της Ελλάδας και της Ουρουγουάης, ωστόσο, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» στο Metropolis 95,5, δεν φαίνεται να ανησυχεί τον ΠΑΟΚ για το ενδεχόμενο να μπλοκάρει η μεταγραφή του 22χρονου Ουρουγουανού από τους Μοντεβίδεο Γουόντερερς.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε η εκπομπή, μετά από επικοινωνία με τον βετεράνο άσο και νυν μέλος της διοίκησης της ουρουγουανικής ομάδας, Χόρχε Μπάριος, καμία κρούση δεν έχει γίνει στους Μοντεβίδεο από πλευράς Μπενφίκα και η συγκεκριμένη πληροφορία υπάρχει μόνο από τις αναφορές του Τύπου στην Πορτογαλία και στην πατρίδα του παίκτη έγινε γνωστή μετά το ματς με την Πεναριόλ στο οποίο ο ίδιος αγωνίστηκε σε όλη την διάρκειά του. Επιπλέον, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες από την Ουρουγουάη, ο πρόεδρος των Μοντεβίδεο Γουόντερερς, αυτές τις μέρες βρίσκεται εκτός χώρας και με την επιστροφή του θα γίνει διοικητικό συμβούλιο, οπότε θα φανεί και στην πράξη αν έχει φτάσει κάποιο έγγραφο από την ομάδα της Λισαβόνας.

Πάντως, από πλευράς ΠΑΟΚ, δεν υπάρχει καμία ανησυχία και η συμφωνία με τους Μοντεβίδεο για τον Κουαλιάτα, θεωρείται δεδομένη. Σήμερα τα ξημερώματα, τέλος, η εκπομπή επικοινωνία με τον ατζέντης του παίκτη, Μαρτίν Ροντρίγκες, ο οποίος τόνισε ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί στο 100% η μεταγραφή του πελάτη του στον ΠΑΟΚ, ωστόσο, μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξουν εξελίξεις.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.