Ο κομβικός ρόλος του Ιτούρμπε

Γιώργος Στράντζαλης06 Μαΐου 2022

Η απόδοση του Χουάν Ιτούρμπε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναθηναϊκό είναι από τις καλύτερες που έχει κάνει παίκτης του Αρη στη φετινή σεζόν. 

Ο Παραγουανός ήταν από τα λίγα κέρδη (αν όχι το μοναδικό κέρδος) στο συγκεκριμένο παιχνίδι και από τους λίγες επιλογές του Μπούργος που με την παρουσία τους προσπάθησαν και έβγαλαν αντίδραση, μετά από το κάκιστο α’ ημίχρονο που είχε η ομάδα. 

Οι Κιτρινόμαυροι εντυπωσιάστηκαν από την αγωνιστικότητά του κυρίως για το γεγονός ότι προερχόταν από θλάση την οποία ξεπέρασε σε χρόνο ρεκόρ, αφού η παρουσία του στη Λεωφόρο κρίθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Ο Ιτούρμπε έβγαλε ποιότητα και ηγετικές τάσεις στο παιχνίδι του, στοιχεία τα οποία σίγουρα χρειάζεται ο Αρης στους εναπομείναντες “τελικούς” των Play off. 

Το στοίχημα πλέον για τον ποδοσφαιριστή είναι η σταθερότητα που αναμφίβολα τού λείπει όλη τη σεζόν, καθώς στο φινάλε οι παίκτες της… πρώτης γραμμής χρειάζεται να δώσουν το κάτι παραπάνω προκειμένου να βοηθήσουν την ομάδα να φτάσει στην επίτευξη του στόχου της. 

Ο ρόλος του Παραγουανού στο παιχνίδι της ομάδας χαρακτηρίζεται κομβικός κι αν πιάσει παρόμοια επίπεδα απόδοσης με τη Λεωφόρο, τότε δεδομένα μπορεί να παρασύρει στο ρυθμό του και τους υπόλοιπους. Κόντρα στον Παναθηναϊκό πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή, με τον Ολυμπιακό είναι δεδομένη η επιστροφή του στο αρχικό σχήμα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.