Ο Γκάνεα και ο… αντικαταστάτης Σούντγκρεν

Γιώργος Στράντζαλης05 Μαΐου 2022

Η συμμετοχή του Κριστιάν Γκάνεα χαρακτηρίζεται εξαιρετικά αμφίβολη για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό λόγω του τραυματισμού που αντιμετωπίζει στο γόνατο. Ακόμη όμως κι αν ο Ρουμάνος «σφίξει τα δόντια» και βρεθεί στη διάθεση του προπονητή του, είναι λογικό να υπάρχει αμφιβολία για τη διαθεσιμότητά του και στα τρία παιχνίδια που θα ακολουθήσουν σε διάστημα μιας εβδομάδας καθώς επιβαρύνθηκε αρκετά. 

Αυτό σημαίνει ότι ο Χερμάν Μπούργος ενδέχεται να βρει μπροστά του ένα πρόβλημα το οποίο δημιουργήθηκε από την απενεργοποίηση των Εμάνουελ Σάκιτς, Λούμορ οι οποίοι ξεκάθαρα είναι εκτός πλάνου. Στα παιχνίδια που προηγήθηκαν και δεδομένης της επιλογής του Σαλέμ Εμπακατά στο δεξί άκρο της άμυνας, ο Αργεντίνος τεχνικός χρησιμοποίησε τον Ντάνιελ Σούντγκρεν στο αριστερό άκρο, στα λίγα λεπτά στα οποία δεν αγωνίστηκε ο Γκάνεα. 

Πρόσφατα ο Σουηδός εξέφρασε παράπονα για τον παραγκωνισμό του από την ομάδα, πλέον είναι πιθανό να επιστρέψει. Για την ακρίβεια, αν ο Γκάνεα δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό, λογικά θα χρησιμοποιηθεί ο Σούντγκρεν. Επί Μάντζιου, ο 32χρονος μπακ χρησιμοποιούταν ως αριστερός οπισθοφύλακας καθώς ο Ελληνας τεχνικός ήθελε μπακ με ανάποδο πόδι στην αριστερή πτέρυγα. 

Τώρα, αν ληφθεί αυτή η απόφαση, ουσιαστικά θα έχει αναγκαστική χροιά και θα είναι περισσότερο αποτέλεσμα των επιλογών και των αποφάσεων που προηγήθηκαν.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.