Εξαιρετικά αμφίβολοι για τον Ολυμπιακό Μπίσεσβαρ, Αουγκούστο, Βιεϊρίνια

Γιώργος Καστάνης02 Μαΐου 2022

Μετά την ισοπαλία με την ΑΕΚ στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ συνεχίζει ασταμάτητα το εξαντλητικό του πρόγραμμα και θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό το απόγευμα της Τετάρτης, στην εξ΄ αναβολής αναμέτρηση των πλέι οφ. Σε ένα παιχνίδι, στο οποίο ο Δικέφαλος είναι υποχρεωμένος πάση θυσία να κερδίσει τον αντίπαλό του, για να μην του επιτρέψει να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά την ολοκλήρωση του εξ’ αναβολής αγώνα.

Η προετοιμασία συνεχίστηκε και από την ενημέρωση που δόθηκε από τον ΠΑΟΚ προκύπτει η ενημέρωση, πως πολύ δύσκολα οι Μπίσεσβαρ, Βιεϊρίνια, Αουγκούστο θα είναι στην διάθεση του Λουτσέσκου για την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο δελτίο Τύπου:

“Ο ΠΑΟΚ αφήνει πίσω του το παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Τούμπα κι ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Τούμπας σε εξ αναβολής παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής των Play Offs της Super League Interwetten 2021-22. Οι βασικοί της αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γήπεδο, το γυμναστήριο και την πισίνα Οι υπόλοιποι δούλεψαν με το τεχνικό τιμ σε διάφορα θέματα τακτικής, με έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και την ανάπτυξη, ενώ Οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Χάρης Τσιγγάρας ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ οι Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, Αντρέ Βιεϊρίνια, Λέο Ζαμπά και Ντόουγκλας Αουγκούστο έκαναν θεραπείες. Την Τρίτη 3 Μαίου ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.