«Ανοιχτό παιχνίδι ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, θα έβαζα Over στο στοίχημα»

Metrosport Team29 Απριλίου 2022

Ο Αντώνης Μήνου μίλησε για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ που θα γίνει στην Τούμπα το βράδυ της Κυριακής και εξέφρασε την άποψη μέσω του Metropolis 95,5 και της εκπομπής "Στη Σέντρα" πως το παιχνίδι θα είναι ανοιχτό.

Ο Αντώνης Μήνου, με την εμπειρία που διαθέτει, είπε πιο συγκεκριμένα: «Κάθε παίκτης που θα αντικαταστήσει όποιον λείπει στον ΠΑΟΚ λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν, σίγουρα και θα τον ενδιαφέρει να παίξει καλά. Η ΑΕΚ θα έχει μεγαλύτερο κίνητρο, Ο ΠΑΟΚ δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος, ανεξάρτητα πως βλέπει το παιχνίδι ή όχι μετά την σπουδαία πρόκριση που πέτυχε. Θα δούμε αρκετά γκολ στο παιχνίδι. Αυτό πιστεύω.

Αν και ο ΠΑΟΚ παρουσιάζεται πολύ καλός στην αμυντική του λειτουργία και αυτό είναι ένα θέμα. Πάντως το παιχνίδι, γενικά θα είναι ανοιχτό. Είχα πρακτορείο ΠΡΟΠΟ όμως τώρα είμαι συνταξιούχος. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και είναι δύσκολο να προσαρμοστείς. Οταν είδα το χαρτί που έγραφε σύνταξη γήρατος χρειάστηκα περισσότερο χρόνο για να το συνειδητοποιήσω. Περισσότερο είναι ψυχολογικό το θέμα. 

Οσο για το ερώτημα των ημερών, τι θα έπαιζα πριν από αυτό το ντέρμπι; Θα σας πω, Στο ΠΡΟΠΟ, στο στοίχημα για την ακρίβεια θα έπαιζα Over. Δεν ξέρω τι ποσοστό δίνει ο ΟΠΑΠ αυτή την στιγμή. Και όταν είχα το μαγαζί, πρακτορείο ΠΡΟΠΟ δεν ήθελα να μπω σε αυτή την διαδικασία και να προβλέπω τα αποτελέσματα στους αγώνες. 

Βάσει της δυνατότητας που δείχνουν οι ομάδες. Δεν ήθελα να έχω συμμετοχή. Θα μπουν αρκετά γκολ, ο ΠΑΟΚ θα θέλει να παίξει για τον κόσμο του, η ΑΕΚ θέλει το αποτέλεσμα, άρα θα είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.