«Χάρηκα για τους Έλληνες που πρωταγωνίστησαν στο Άρης – ΠΑΟΚ»

Metrosport Team21 Απριλίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” μίλησε ο έμπειρος προπονητής του μπάσκετ, Βαγγέλης Αλεξανδρής που βρίσκεται αυτές τις ημέρες στην Ξάνθη, εκεί όπου θα κάνει Πάσχα με συγγενείς και φίλους.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής στάθηκε και στην αγάπη που εισπράττει από τους φιλάθλους, από τους ακολούθους του στα social media. Μίλησε και για το Άρης – ΠΑΟΚ και την παρουσία πολλών νέων Ελλήνων αθλητών.

Και είπε: “Από το 1972 έρχομαι στην Ξάνθη για το Πάσχα. Βγάζω ορισμένες φωτογραφίες από την πλατεία, έχω 10.000 ακολούθους στα social media. Αν βάλω κάτι, αν αναρτήσω μία φωτογραφία, υπάρχει μία κινητοποίηση. Το έχουμε για να επικοινωνούμε με μεγαλύτερη ευκολία, έχω εργαστεί σε όλη την Ελλάδα, επί 14 χρόνια στην επαρχία.

Εισπράττω μεγάλη αγάπη από τον κόσμο, μεγαλώνοντας νιώθω πως περισσότερο με αγαπάει ο κόσμος, παρά με θαυμάζει. Εύχομαι σε όλους να περάσουν καλά, να έχουν καλή Ανάσταση με καλό καιρό.

Για το Άρης – ΠΑΟΚ πρέπει να πω, ότι ήταν ένα από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια των τελευταίων ετών. Εναλλάσσονταν στο σκορ. Είχε ενδιαφέρον το ματς. Ο χαμένος έχει πάντα παράπονα από την διαιτησία, ο νικητής πανηγυρίζει. Χάρηκα για τα νέα παιδιά, γιατί αυτά είναι το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ. Είναι ο Πουλιανίτης, ο Τολιόπουλος, ο Καμαριανός. Θα είναι ευχής έργον να τους δίνεται η ευκαιρία για να παίζουν. Τώρα τα μεγέθη είναι περίπου το ίδιο. Εύχομαι ειλικρινά καλή Ανάσταση με υγεία σε όλο τον κόσμο”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.