Λούκας Σάσα: Ενας «πόλεμος» τα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Metrosport Team12 Απριλίου 2022

Ο Λούκας Σάσα σε δηλώσεις του στη NOVA, στάθηκε στη δυσκολία που έχει κάθε αναμέτρηση του Άρη με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι περιμένει έναν «πόλεμο» ενώ αναφέρθηκε και στο μεγάλο διπλό επί της ΑΕΚ.

Για τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ: «Πολύ καλή νίκη και πολύ σημαντική για εμάς. Ήταν η πρώτη μας νίκη στα Playoffs και ήταν πολύ χρήσιμη σε ένα δυνατό παιχνίδι, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Είμαστε αρκετά περήφανοι και ικανοποιημένοι για το παιχνίδι μας. Έχουμε ακόμη άλλα έξι παιχνίδια και εμείς τα βλέπουμε σαν έξι τελικούς για εμάς, αφού όλα θα είναι δύσκολα.

Σαφώς κάθε πόντος για εμάς είναι σημαντικός κι όπως είπα είμαι περήφανος που κερδίσαμε την ΑΕΚ, καθώς πήραμε τους τρεις βαθμούς απέναντι σε μία ομάδα, η οποία παλεύει με εμάς για τις ίδιες θέσεις. Όμως υπάρχουν ακόμη έξι ματς κι εμείς χρειαζόμαστε ακόμα βαθμούς. Πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε το παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ»

Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ: «Είναι ένα ντέρμπι, ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια για την ομάδα μου. Περιμένουμε ένα δύσκολο ματς με τον ΠΑΟΚ, δεν μπορώ να πω κάτι διαφορετικό. Δύσκολος αγώνας, ένας «πόλεμος» όπως γίνεται πάντα με τον ΠΑΟΚ, αλλά χρειαζόμαστε βαθμούς και θα παίξουμε για τους τρεις πόντους».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.