Επεισόδια στην Χαλκιδική: «Υπήρξαν διαπληκτισμοί, ότι έγινε ήταν της στιγμής»

Metrosport Team12 Απριλίου 2022

Για τα επεισόδια που σημειώθηκαν σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος της Χαλκιδικής και τις αντεγκλήσεις των παικτών και πιο συγκεκριμένα στην αναμέτρηση του Αγίου Νικολάου με την Δόξα Καλυβίων, μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” ο πρόεδρος του Αγίου Νικολάου, ο κ. Τσιμπίδας.

Το αξιοσημείωτο είναι πως προπονητές τόσο στην μία ομάδα όσο και στην άλλη ομάδα, είναι αστυνομικοί. Όμως κανείς δεν συμμετείχε σε παραμικρό περιστατικό βίας. Καταγράφηκαν όμως οι αντεγκλήσεις των παικτών των δύο ομάδων, σε ένα συγκεκριμένο χρονικό σημείο του αγώνα.

Ο κ. Τσιμπίδας που μίλησε στο Metropolis 95,5 είπε τα εξής: “Δεν πλακώθηκε κανείς. Είχαμε κάποιους διαπληκτισμούς μεταξύ ορισμένων παικτών. Έχει πάρει μεγάλη διάσταση το όλο θέμα. Επειδή είχαμε κάποια σπρωξίματα; Εσείς τι είδατε; Εννοείται πως τα καταδικάζουμε όλα αυτά που έγιναν. Το παιχνίδι ήταν σημαντικό. Θα έκρινε τον πρωταθλητή της δεύτερης κατηγορίας στο τοπικό πρωτάθλημα της Χαλκιδικής.

Είδατε κάποιον αστυνομικό που είναι και προπονητής σε μία από τις δύο ομάδες να συμμετέχει σε επεισόδια; Όχι φυσικά. Θα σας πω, όμως πως όταν τελείωσε το παιχνίδι, αποχωρήσαμε χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. Με όλα τα παιδιά είμαστε φίλοι. Ότι έγινε, ήταν της στιγμής. 

Όλη την εβδομάδα προσπαθήσαμε να είμαστε ψύχραιμοι. Στο γήπεδο είχε πολλούς φιλάθλους, περισσότερους και από αγώνες δεύτερης εθνικής κατηγορίας. Το γεγονός ότι πετάχτηκαν ορισμένα αντικείμενα είναι καταδικαστέα και δεν πρέπει να συμβαίνουν τέτοιες καταστάσεις”.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.