«Γυναίκα πρόεδρος ζητούσε από τον τερματοφύλακά της να δεχθεί γκολ!»

Metrosport Team04 Απριλίου 2022

Ο τεχνικός διευθυντής του Αστέρα Τριπόταμου, Κώστας Κουλασουχίδης μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” για όσα έγιναν στην αναμέτρηση της Αγίας Μαρίνας με την Νίκη Αγκαθιάς. Και μετέφερε τις καταγγελίες που ακούστηκαν τις τελευταίες ώρες. Ο κ. Κουλασουχίδης είπε΅

“Πανηγυρίσαμε το Σάββατο το απόγευμα. Μετά δημιουργήθηκε ένα σημαντικό θέμα. Είμαστε σε εκκρεμότητα, για τις ενστάσεις για να επιβεβαιωθεί πως αυτό που κερδίσαμε στον αγωνιστικό χώρο θα το κερδίσουμε. Εμείς εφόσον κερδίσουμε την Αγία Μαρίνα, θα έχουμε τέσσερις βαθμούς διαφορά από την Νίκη Αγκαθιάς. Όμως μάθαμε ότι έγιναν ορισμένα κωμικοτραγικά θέματα. Χάθηκε μία κάρτα υγείας ενός παίκτη από την Αγία Μαρίνα, μία κάρτα που όμως υπήρχε πριν από το παιχνίδι. Και αυτό έγινε με πρωτοβουλία της προέδρου της γηπεδούχου ομάδας, της Αγίας Μαρίνας. Ενώ το ματς ήταν ισόπαλο, ασκήθηκαν πιέσεις στον τερματοφύλακα να δεχθεί γκολ για να χάσει η ομάδα του. Ο τερματοφύλακας της Αγίας Μαρίνας αντέδρασε έντονα και το σκορ παρέμεινε σε 1-1.

Και στην συνέχεια η κάρτα υγείας ενός παίκτη που νόσησε, διαπιστώθηκε πως δεν υπάρχει. Η πρόεδρος Γιώτα Μαυροπούλου, η πρόεδρος της Αγίας Μαρίνας πρέπει να απαντήσει σε όλα όσα ακούγονται. Στην αθλητική εφημερίδα της Ημαθίας που κυκλοφόρησε, αναφέρεται πως πίεζε τον τερματοφύλακα της ομάδας της, για να δεχθεί γκολ. Πήγε πίσω από την εστία και του έλεγε να δεχθεί γκολ.

Εμείς είμαστε σε στάση αναμονής. Εφόσον κατατεθεί ένσταση θα περιμένουμε. Ηδη όφειλε να το κάνει η πρόεδρος μετά το δημοσίευμα. Οι αγώνες στον αθλητισμό, πρέπει να κρίνονται μέσα στο γήπεδο. Αυτό που κερδίσαμε στο γήπεδο, μπορεί να μας το στερήσει. Τι να πω στους παίκτες μου;”



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.