Μόρας: «Είναι μαχητής ο Σίνισα Μιχαϊλοβιτς - Υπομονή για την Εθνική»

Metrosport Team29 Μαρτίου 2022

O Bαγγέλης Μόρας μίλησε στο Metropolis 95,5 για την τρομερή κίνηση που έκανε η διοίκηση της Μπολόνια, να ανανεώσει το συμβόλαιο του Σίνισα Μιχαϊλοβιτς μέχρι το 2023. 

Ο Μιχαϊλοβιτς, διεγνώσθη με λευχαιμία, δίνει την δική του “μάχη” για την ζωή και στην Μπολόνια αποφάσισαν να στηρίξουν με πράξεις και όχι με λόγια, τον προπονητή της ομάδας.

Ο Βαγγέλης Μόρας που γνωρίζει πολύ καλά τι συμβαίνει στην Μπολόνια, αλλά και τον Μιχαϊλοβιτς προσωπικά από την κοινή τους συνεργασία, είπε στο Metropolis 95,5 τα εξής:

“Αναλωνόμαστε σε άλλα πράγματα που δεν έχουν μεγάλη σημασία, ενώ πρέπει να είμαστε δίπλα σε ανθρώπους που ταλαιπωρούνται. Πρέπει να διατηρούμε την ευαισθησία μας σε πρώτο πλάνο. Για τον Σίνισα Μιχαίλοβιτς τον οποίο και γνωρίζω προσωπικά καθώς τον είχα προπονητή στην Μπολόνια, έχω να πω ότι είναι έτοιμος για να δώσει μία ακόμη μάχη.

Είναι μαχητής, το πέρασε τα τελευταία χρόνια με μεγάλο πάθος. Δεν περνάει τόσο εύκολα αυτή η αρρώστια. Ο Μιχαίλοβιτς είναι πολύ δυνατός, πιστεύω ότι θα βγει νικητής από αυτό. Όπως είπε και ο ίδιος, μπορείτε να κάνετε κριτική στον προπονητή Μιχαίλοβιτς, αφήστε όμως τον άνθρωπο στην άκρη. Δεν πρέπει να πατάμε επί πτωμάτων και αυτή την κατάσταση που βιώνει, πρέπει να την σεβαστούν όσοι βρίσκονται στην Μπολόνια. Κανείς δεν έχει δικαίωμα να τσαλαπατήσει την αξιοπρέπεια του ανθρώπου που ταλαιπωρείται. Επειδή γνωρίζω πως είναι η κατάσταση στην Μπολόνια, και ποια είναι η νοοτροπία που επικρατεί στην κοινωνία της Μπολόνια, καταλαβαίνω πως θα είναι όλοι δίπλα του. Και η ανανέωση του συμβολαίου του, για ένα ακόμη χρόνο, έχει και συμβολική σημασία. Θα μπορούσε άνετα να πει κανείς ότι η Μπολόνια τον στηρίζει όχι μόνο γιατί περνάει αυτή την δύσκολη στιγμή, αλλά γιατί τον σέβεται ως προπονητή που έχει ένα όραμα και ένα πλάνο και προσπαθεί να το εφαρμόσει. Δεν μου κάνει εντύπωση, πως η Μπολόνια του ανανέωσε το συμβόλαιο. Ξέρω πως σκέφτονται οι φίλαθλοι της ομάδας, γνωρίζω πόσο καλός κόσμος είναι. Ο Σίνισα είναι πάντοτε ένας μαχητής. Επικροτώ αυτή την κίνηση της Μπολόνια”.

Όσο για την εθνική ομάδα, ο Μόρας είπε: “Δεν θα μπω στην διαδικασία να κρίνω κάτι που είναι στην αρχή. Πρέπει να δούμε τα αποτελέσματα σε βάθος χρόνου. Νέα παιδιά, νέος προπονητής, χρειάζεται η στήριξη από όλους μας. Και κυρίως, υπομονή. Υπομονή. Έχω κουραστεί με όσα αναφέρονται κατά περιόδους για την εθνική ομάδα. Συν τοις άλλοις μετά από έξι ημέρες προπονήσεων, οι διεθνείς μας έπαιξαν σε δύο φιλικά παιχνίδια. Εδώ ζητάμε πολλές φορές πράγματα που δεν γίνονται. Όλοι χρειάζονται τον χρόνο τους. Για να αντέξουν στην πίεση. Δεν με αρέσει η διπλωματία. Μου αρέσει να λέω τα πράγματα με το όνομά τους. Όπως ακριβώς ισχύου픨.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.