Παπαβραμίδης: «Ο Αγροτικός Αστέρας μπορεί να πάει στην Superleague 2»

Metrosport Team24 Μαρτίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο Χρόνης Παπαβραμίδης για τον Αγροτικό Αστέρα που είναι πρωταθλητής και για τα μελλοντικά σχέδια. 

Μάλιστα ο κος Παπαβραμίδης αναφέρθηκε και στην προοπτική, δύο επιχειρηματίες να ενισχύσουν την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα για να γίνει ακόμη πιο ισχυρή οικονομικά.

Ο Χρόνης Παπαβραμίδης υποστήριξε αρχικά: «Τα καταφέραμε και αυτό είναι πολύ σημαντικό, πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε με τον Αγροτικό Αστέρα στην Σουπερ Λιγκ 2. Δεν περίμενα να έχουμε εξασφαλίσει αυτή την διαφορά, όμως πιστεύω πολύ στην ομάδα. Εχουμε μόλις μία ήττα. Οι παίκτες που πήραμε και ο προπονητής και εγώ προσπαθήσαμε πολύ. Θέλουμε να βγούμε. Ο Θεός να δώσει. Είμαστε δύο ακόμη φίλοι ακόμη, όπως ο Τσακιρίδης που έχει τον Τριπόταμο, καθώς και ένας ακόμη μεγάλος επιχειρηματίας της πόλης μας που υποσχέθηκε ότι θα έρθει κοντά μας εάν ανεβούμε. Ο επιχειρηματίας έχει να κάνει με σχολές ΙΕΚ. Εδώ το σταματάμε, δεν μπορώ να πώ κάτι άλλο προς το παρόν. Εχουμε το πλανο έτοιμο και θα έχουμε μία σημαντική ενίσχυση. Δεν μπορούμε να προτρέξουμε, βαδίζουμε βήμα προς βήμα.

Οσο για τον Ηρακλή, μια χαρά πάει. Αφήστε τον τώρα που είναι καλά βρε γαμώτο. Μια χαρά τα πάει ο Στράτος ο φίλος μου και του εύχομαι τα καλύτερα. Εχει τα δίκαιά του, όταν διαμαρτύρεται, δεν ενώθηκε ο Ηρακλής, κάτι δεν πάει καλά. Δεν γνωρίζω γιατί δεν συσσωρεύεται ο φίλαθλος κόσμος του Ηρακλή, γιατί δεν υπάρχει η συσπείρωση. Ο Στράτος είναι καλός επιχειρηματίας και καλός άνθρωπος. Θεωρώ ότι γνώρισα έναν πολύ καλό κύριο. Θέλει και άλλα πράγματα. Ενδεχομένως στον Ηρακλή υπάρχει μία εσωστρέφεια».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.