Τρέλα ΠΑΟΚ για τους «8»

Metrosport Team15 Μαρτίου 2022

Γράφουν οι Γ. Καστάνης – Κ. Πετρωτός


Τα πάντα στον ΠΑΟΚ έχουν έναν κωδικό αυτή την περίοδο: «πρόκριση επί της Γάνδης». Από τους οπαδούς που μέσα σε ελάχιστο χρόνο εξάντλησαν τα εισιτήρια για το παιχνίδι στο Βέλγιο, μέχρι τους παίκτες (από τον Ακπομ, μέχρι τον Μιχάι) που δηλώνουν «θέλουμε να γράψουμε ιστορία», αλλά και τους εκτός ευρωπαϊκής λίστας όπως ο Σάστρε που ζητούν από τους συμπαίκτες τους «να επιστρέψουν στην Θεσσαλονίκη με την πρόκριση».

Ο Λουτσέσκου και οι συνεργάτες του έχουν ήδη στα χέρια τους και το τελευταίο report από το ματς της Γάνδης με την Μπέερσοτ και πλέον έχουν αρχίσει να δουλεύουν στην λεπτομέρεια του το πλάνο πρόκρισης. Ο Ρουμάνος τεχνικός, μετρ της ψυχολογίας, δουλεύει και ομαδικά και σε τετ-α-τετ με τους παίκτες και έχει συμπαραστάτη και την οικογένεια Σαββίδη, καθώς και ο Ιβάν Σαββίδης δεν μένει αμέτοχος και οι γιοι του δίνουν ισχυρό στίγμα με την παρουσία τους αυτές τις μέρες στην Θεσσαλονίκη. 

Για την ακρίβεια, ο μικρός γιος του, Νίκος έχει ήδη μεταβεί στο Λονδίνο, ενώ ο πρωτότοκος, ο Γιώργος παραμένει στην Θεσσαλονίκη και μάλλον θα ζήσει από εδώ την προσπάθεια για την ιστορική πρόκριση. Η συσπείρωση και η δίψα για μία μεγάλη πρόκριση ξεπερνά ακόμη και αυτές σε τελικούς Κυπέλλου και άπαντες πιστεύουν ότι η θετική ενέργεια θα μεταφραστεί σε μία μεγάλη βραδιά για τον ΠΑΟΚ.



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.