«Ο Μιχαηλίδης έχει ψυχικά αποθέματα για να επιστρέψει πιο δυνατός»

Metrosport Team15 Μαρτίου 2022

O Mιχάλης Δαρδανελιώτης που ήταν προσωπικός γυμναστής του Γιάννη Μιχαηλίδη πριν έρθει στον ΠΑΟΚ μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” για την μεγάλη προσπάθεια που θα πρέπει να καταβάλει ο νεαρός άσος του Δικεφάλου μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, προκειμένου να επιστρέψει σιδερένιος και πάλι στα γήπεδα.

Ο κ. Δαρδανελιώτης στις δηλώσεις του, υποστήριξε:

“Πριν έρθει ο Γιάννης στη Θεσσαλονίκη και τον ΠΑΟΚ του έκανα προπονήσεις. Δεν θυμάμαι να έχει ακυρώσει κάποια προπόνηση και αυτό από μόνο του, έδειχνε την μεγάλη του επιθυμία για να παίξει ποδόσφαιρο. Έπαθε αυτό το δυσάρεστο και τώρα θα χρειαστεί να δείξει πολύ μεγάλα ψυχικά αποθέματα. Μίλησα μαζί του. Το καλό είναι πως το έχει συνειδητοποιήσει, είναι ένας τραυματισμός που θα πρέπει να κοιτάξει την επόμενη ημέρα, πρώτα την επέμβαση και μετά να ακολουθήσει η αποκατάσταση. Θέλει υπομονή και επιμονή και είναι κάτι το οποίο γνωρίζει πολύ καλά ο ίδιος. Θα προηγηθεί η χειρουργική επέμβαση και στην συνέχεια θα ακολουθήσει η θεραπεία. Του έκανα προσωπικές προπονήσεις από μικρό παιδί. Ήθελε να πετύχει πολύ. Το βασικό είναι να κάνει καλή αποκατάσταση για να επανέλθει στο ποδόσφαιρο.

Όσο για το αν κάποιος θέλει να γίνει ποδοσφαιριστής, είναι καλό από το γυμνάσιο να αρχίσει να κάνει μία προσωπική εκγύμναση. Τώρα αν δούμε τους καλύτερους παίκτες, όπως τον Ρονάλντο, πρώτα πρέπει να κοιτάξουν το σώμα τους και την αθλητική τους παιδεία”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.