«Ο Κοντομηνάς σε ενέπνεε με την συμπεριφορά του, σε κέρδιζε»

Metrosport Team10 Μαρτίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” μίλησε ο Δημήτρης Νικολαϊδης για τον Δημήτρη Κοντομηνά που έφυγε από την ζωή.

Μίλησε για τον παράγοντα, τον επιχειρηματία, τον άνθρωπο, Δημήτρη Κοντομηνά, έτσι όπως τον γνώρισε εργαζόμενος τόσο στον Άρη όσο και στην τηλεόραση του Alpha.

Ο Δημήτρης Νικολαίδης στις δηλώσεις του υποστήριξε:

“Το 1999 δέχθηκα ένα ξαφνικό τηλεφώνημα στην Αμερική όπου ζούσα και έκανα τις σπουδές μου από τον κο Κοντομηνά. Δέχθηκα τηλεφώνημα ένα πρωινό για να αναλάβω το διοικητικό κομμάτι του Άρη. Στην αρχή μου φαινόταν απίστευτο αυτό που συνέβη και ύστερα μετά από την συζήτηση που είχα μαζί του, έπρεπε να πάρω μία απόφαση. Συναντηθήκαμε τον Ιανουάριο του 2000 στο σπίτι του, κοντά στο ξενοδοχείο Χίλτον. Στην δίωρη συνάντηση αντιλήφθηκα πως τίποτα δεν ήταν τυχαίο από όλα όσα είχε δημιουργήσει και σε επιχειρηματικό επίπεδο.

Βλέπετε είχε μία πληθώρα εταιριών, είχε όμως και το χάρισμα για να κερδίζει τους ανθρώπους. Ήταν ευγενής στον τρόπο που χειριζόταν τους ανθρώπους, ειδικά αυτούς που εμπιστευόταν. Είχε την ικανότητα να εμπνέει, η αμεσότητα στην σκέψη και στην δράση τον διέκρινε.

Μου έκανε εντύπωση η απίστευτη ικανότητα που είχε να ακούσει τον εκάστοτε συνομιλητή του. Μα όλοι ακούνε θα μου πείτε, όμως αυτό που τον έκανε να ξεχωρίζει, ήταν πως άκουγε και θυμόταν λεπτομέρειες για όσα είχαμε συζητήσει πριν από 6-7 χρόνια.

Η εμπειρία μου από την συνεργασία μου μαζί του και στον Άρη και στον Alpha, ήταν ένα σχολείο διοίκησης, παρακίνησης. Δεν ήθελε να γνωρίζει τις λεπτομέρειες της καθημερινότητας. Σε δέσμευε όμως ηθικά με τον τρόπο του, για να μείνεις μαζί του. Αρκετοί που τότε ήμασταν στην ομάδα διοίκησης, είχαν προτάσεις και από άλλους ομίλους. Όμως μέναμε μαζί του, για λόγους ηθικής δέσμευσης. Και αυτή η σχέση ήταν έντονη. Δεν ξεχνούσε ποτέ γιορτές και γενέθλια. Είναι χαρακτηριστικά των μεγάλων ανθρώπων. Βοήθησε πάρα πολλούς ανθρώπους, δεν ήθελε να ακούγονται τα όσα έκανε. Άνοιξε δρόμους σε πολλούς ανθρώπους”.






Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.