«Ετσι θα μεταφέρουμε Ελληνες από τη Μαριούπολη στην Ελλάδα»

Στέφανος Αβραμίδης01 Μαρτίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε Παύλος Χαλδαιόπουλος οδηγός του λεωφορείου από την Μαριούπολη που κάνει το δρομολόγιο Αθήνα- Μαριούπολη ανά τακτά διαστήματα. Και θα βρεθεί σήμερα εκεί στα σύνορα για να παραλάβει Ελληνες που ζουν στην Μαριούπολη.

Μάλιστα στις δηλώσεις του, ο Ελληνας οδηγός, υποστήριξε τα εξής: «Εχει 120.000 Ελληνες στην Μαριούπολη ως μόνιμους κατοίκους. Πρέπει να βοηθήσουμε κάθε άνθρωπο που θέλει να φύγει από εκεί. 

Αύριο (σ.σ. σήμερα) θα φύγουμε με προορισμό την Μαριούπολη, για να φέρουμε κόσμο. Θα στείλουμε τρία λεωφορεία στην Μαριούπολη. Μας αφήνουν να φθάσουμε μέχρι τα σύνορα, μέσα στην Μαριούπολη δεν μπορούμε να μπούμε. Υπάρχουν μπλόκα από τα ρωσικά τανκς. Έχουμε βάλει λεωφορεία που μπορούν να μετακινήσουν τον κόσμο. 

Αυτή την στιγμή έχουμε 160 Έλληνες που θέλουν να έρθουν στην Ελλάδα. Κανένας δεν πρέπει να βρίσκεται σε αυτή την θέση. Πρέπει να τους βοηθήσουμε. Όλοι είναι άνθρωποι. Αφήνουν τους κόπους τους και το βιός τους. Πολλοί που θα μετακινηθούν έχουν εδώ στην Ελλάδα συγγενείς. Και εμείς φιλοξενούμε οικογένειες. Ο οδηγός μου, φιλοξενεί στο σπίτι του, 16 άτομα από την Ουκρανία. Ο Θεός να βάλει το χέρι του».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.