Ευχές στον Ντι Λέο για τα γενέθλιά του, μπήκε ο Λόβ στο πρόγραμμα

Metrosport Team01 Μαρτίου 2022

Ξεκίνησε η προετοιμασία των αθλητών της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ηρακλή το ερχόμενο Σάββατο.

Από τα αξιοσημείωτα της πρώτης προπόνησης της εβδομάδας, ήταν οι ευχές που έδωσαν όλοι ανεξαιρέτως στον Ντι Λέο για τα γενέθλιά του, καθώς και η επιστροφή του Λοβ στο πρόγραμμα της ομάδας. Οπως αναφέρεται χαρακτηριστικά και στο ενημερωτικό της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

“Στο PAOK Sports Arena και για την πρώτη προπόνηση της εβδομάδας βρέθηκαν και πάλι από σήμερα οι παίκτες του ΠΑΟΚ mateco, μετά το διήμερο ρεπό που είχε όλη η ομάδα.

Ο Γιώργος Καμπερίδης ολοκλήρωσε την παρουσία του στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας μπάσκετ των ανδρών, επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας. Στη προπόνηση του ΠΑΟΚ mateco συμμετείχε και ο Jermaine Love, που δεν είχε αγωνιστεί στο φιλικό της περασμένης Παρασκευής στη Λάρισα, λόγω των ενοχλήσεων στο γόνατο. Ο κόουτς Λυκογιάννης έδωσε στη διάρκεια και της προπόνησης έμφαση στην τακτική, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ηρακλή στο Ιβανώφειο (Σάββατο 5/3 στις 20:00).

H προπόνηση της Δευτέρας ολοκληρώθηκε με ευχές και τούρτα για τον David DiLeo, που είχε τα γενέθλιά του. Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ mateco συνεχίζεται με διπλή προπόνηση την Τρίτη.



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.