Πέλλιος για Γούναρη: «Οι βετεράνοι μας πρέπει να είναι ΠΑΟΚ, να νιώθουν ΠΑΟΚ»

Metrosport Team17 Φεβρουαρίου 2022

Ο πρόεδρος των βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ Φιλλώτας Πέλλιος μίλησε στο Metropolis 95.5, για την ανακοίνωση που έβγαλαν οι βετεράνοι εναντίον του Γούναρη, αλλά και για την δική του επανεκλογή.

Ο Πέλλιος υποστήριξε  στην εκπομπή “Στη Σέντρα” τα εξής: «Δεν είναι κάτι καινούργιο αυτό που συμβαίνει. Εδώ και μία δεκαετία συμβαίνει. Πριν από δέκα χρόνια διαγράψαμε τον Γούναρη από τους βετεράνους του ΠΑΟΚ. Πριν από δέκα χρόνια είχε πει για τον Ολυμπιακό. Τον πήρα τηλέφωνο τότε και του είπα: δεν σου αφαιρεί κανείς το δικαίωμα να είσαι Ολυμπιακός, όμως δεν μπορείς να έχεις απαιτήσεις από τους βετεράνους του ΠΑΟΚ.

Οι βετεράνοι του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι ΠΑΟΚ. Να νιώθουν ΠΑΟΚ. Πέρασαν πολλοί παίκτες από την ομάδα. Παιδιά που είναι στους βετεράνους του ΠΑΟΚ αγωνίστηκαν στον Άρη, τον Ηρακλή, στον Ολυμπιακό. Όμως θέλουμε τα συναισθήματα του καθενός που είναι μέλος, να είναι ΠΑΟΚτσήδικα. 

Από τότε, πριν από δέκα χρόνια, έγινε η διαγραφή του Γούναρη από τους βετεράνους της ομάδας. Δεν έκανε κάποια δήλωση. Δεν μας πειράζει, είναι Ολυμπιακός. Τώρα βγαίνει σε συνέντευξη στο Φως, και λέει ότι αυτός βοήθησε τον ΠΑΟΚ επί Κοσκωτά. Και με βάση αυτή τη συνέντευξη πήραμε μία θέση και βάλαμε μία τελεία. Υπάρχουν όροι που πρέπει να τους αποδεχθούμε. Έγραψε για τον Κούδα, τον Κωστίκο, τον Ορφανό, έγραψε για τον Κούδα, όμως ο Κούδας είναι ΠΑΟΚ. Δεν μπορεί να τον αμαυρώνει ο Γούναρης. Έπρεπε να απαντήσει και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Απαντήσαμε γιατί θιχθήκαμε σαν βετεράνοι. Μπορεί να πηγαίνει όπου θέλει.

Ποιος του έκλεισε την πόρτα της Τούμπας; Αν πάρει ένα εισιτήριο μπορεί να πάει όπου θέλει. Προτεραιότητα έχουν αυτοί που υπηρετούν την ιδέα του ΠΑΟΚ.

Δεν πήρε τηλέφωνο ο Γούναρης, πιθανό να πάρει, πιθανό να μην πάρει. Στην συνέντευξη μας έθιξε πάρα πολύ. Δεν μπορεί να έχει την απαίτηση και να ζητά πράγματα από την στιγμή που δεν είναι μέλος των βετεράνων εδώ και μία δεκαετία”.


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.