«Μαζί ΠΑΟΚτσήδες και Αρειανοί, στο ίδιο κατάστημα, θα δούνε το ντέρμπι»

Metrosport Team17 Φεβρουαρίου 2022

Σε μία εξαιρετική κίνηση προέβη η ιδιοκτήτρια του σπορ καφέ στη Θέρμη«Void», Κυριακή Αρχοντή, καθώς προς τιμήν του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού θα φιλοξενήσει στο μαγαζί της φιλάθλους και των δυο ομάδων.

Η Κυριακή Αρχοντή μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» και στέλνει μήνυμα υπέρ του αθλητισμού και κατά της οπαδικής βίας. 

«Με αφορμή τον θάνατο του Άλκη που μας συγκλόνισε όλους θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα ενότητας στον αθλητισμό και κατά της οπαδικής βίας. Η ιδέα ήρθε από πελάτη του καταστήματος που μας είπε να συγκεντρώσουμε φιλάθλους και των δυο ομάδων ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ. Μάλιστα, θα τους ζητήσουμε να φορέσουν τις φανέλες των δυο ομάδων και να κάτσουν δίπλα-δίπλα. Προς τιμήν του 19χρονου θα μοιράσουμε καρτελάκια που θα αναγράφουν «Με λένε Άλκη» και στο ημίχρονο του αγώνα θα προβάλουμε ένα βίντεο-αφιέρωμα στη μνήμη του εκλιπόντος. Η πολιτική του μαγαζιού είναι να προβάλει το άθλημα κι όχι να δείξουμε ότι είμαστε χρωματισμένοι».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.