Διονυσίου: «Μόνο καλό έκανε στον Άρη ο Μητρούδης, έπρεπε να τιμηθεί»

Metrosport Team17 Φεβρουαρίου 2022

Για τον Θεόφιλο Μητρούδη που έφυγε από την ζωή, μίλησε στο Metropolis 95,5 ένας από τους καλύτερους του φίλους επί 30 και πλέον χρόνια.

Ο λόγος για τον δημοφιλή τραγουδιστή Άγγελο Διονυσίου που μίλησε για την απώλεια του δικού του ανθρώπου. Στην κηδεία ήταν ακόμη ο αδελφός του Άγγελου, αλλά και ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΟΚ Απόστολος Οικονομίδης. Δεν ήταν όμως κανείς από την οικογένεια του Άρη, όπως δήλωσε ο Άγγελος Διονυσίου.

Ο οποίος στις δηλώσεις του υποστήριξε τα εξής:

“Είναι χρόνια φίλος της οικογένειάς μας. Κάναμε πολύ καλή παρέα, δυστυχώς δεν είδα κάποιον από τη Θεσσαλονίκη και τον επίσημο Άρη να συνοδεύει τον Θεόφιλο στην τελευταία του κατοικία. Αυτός ο άνθρωπος μόνο καλό έκανε στον Άρη και όχι κακό. Έπρεπε να τιμηθεί η προσφορά του. Δυστυχώς τον χάσαμε. Η επιθυμία του ήταν να καεί, και όχι να θαφτεί. Και οι στάχτες του να πεταχτούν στον Όλυμπο. Οι κόρες του, ήταν συντετριμμένες, έχασαν τον άνθρωπό τους. Ήταν πολύ δύσκολη η κατάσταση.

Εγώ γνώρισα τον Θεόφιλο πριν από 30 χρόνια. Πήγαμε μαζί στην Αμερική, ήρθε μαζί μου, παρέα. Τον θυμάμαι πολύ έντονα την δεκαετία του 90 μου είχε σταθεί πάρα πολύ όταν έχασα τον πατέρα μου. Με στήριξε πάρα πολύ. Άνθρωπος απλός, φιλικός, προσιτός, τι να πω για τον Θεόφιλο, γελούσαμε, κάναμε πλάκες. Όμορφες στιγμές. Βέβαια μιλούσαμε το τελευταίο διάστημα στο τηλέφωνο, ήταν πικραμένος από τον Άρη”.



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.