Μπονόβας: «Οι παίκτες του Άρη θα αισθανθούν σιγουριά με τον Μπούργος»

Metrosport Team16 Φεβρουαρίου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” μίλησε για τον Άρη και την επιλογή να συνεργαστεί με τον Μπούργος, ο βετεράνος ποδοσφαιριστής, Ανδρέας Μπονόβας που έπαιξε στο ΠΑΣ στο παρελθόν.

Ο κ. Μπονόβας είπε στις δηλώσεις του:

“Ειμαι πολύ καλά. Τον Μπούργος της Ατλέτικο τον γνωρίζω, είναι μία πολύ καλή επιλογή, θα είναι μία εξαιρετική επιλογή γιατί μιλά Ισπανικά, μπορεί να βρεθεί κοντά στους παίκτες. Εχει εμπειρία, είναι μεγάλο μέγεθος. Αυτή την χρονική στιγμή είναι πολύ καλή επιλογή. Σε γενικές γραμμές είναι μία πολύ καλή επιλογή”.

- Πως θα αισθανθούν οι παίκτες του Άρη όταν δουν μία τόσο μεγάλη προσωπικότητα στα αποδυτήρια της ομάδας;

“Σημαντικό είναι το πρεστίζ, νιώθει πολύ καλά ένας παίκτης που γνωρίζει την ίδια γλώσσα με τον προπονητή. Πόσο θα τον βοηθήσει στην εξέλιξη, ατομικά και ομαδικά. Και εγώ έχοντας δίπλα μου, τον Χατζηπαναγή, ένιωθα σιγουριά. Αυτοί οι μεγάλοι παίκτες είναι πρότυπα. Θα νιώσουν και οικεία οι παίκτες του Άρη με τον Μπούργος”.

- Ο Μπούργος είχε και θράσος, μάλιστα είχε πει στον Μουρίνιο, μην ειρωνεύεσαι, θα σου κόψω το λαιμό….

“Οταν έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, αντανακλά στην ίδια την ομάδα. Στον Άρη έχει κάνει καλή δουλειά ο Μάντζιος, αλλά δεν του βγήκαν τα αποτελέσματα, γιατί δεν είχε σέντερ φορ για να πετύχει γκολ. Οταν δημιουργείς και δεν σκοράρεις, είσαι ευάλωτος στην κόντρα επίθεση”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.