Με νέο πρόσωπο τον Ζίλο και 17 παίκτες στην αποστολή ο ΠΑΟΚ Β

Metrosport Team15 Φεβρουαρίου 2022

Με οκτώ απουσίες σημαντικών παικτών και μόλις 17 στην αποστολή, ο ΠΑΟΚ Β θα αντιμετωπίσει το μεσημέρι της Τετάρτης τον Πανσερραικό, εκτός έδρας, στις 15:00 στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής της Betsson Super League 2.

O Δικέφαλος προέρχεται από τη νίκη επί του Ολυμπιακού Β και μετρά πλέον 22 βαθμούς σε 15 παιχνίδια (εκκρεμούν τα ματς με Τρίκαλα και Ολυμπιακό Βόλου), ενώ ο Πανσερραϊκός είναι στους 16 βαθμούς σε 17 παιχνίδια.

Η ομάδα θα αναχωρήσει για τις Σέρρες το πρωί της Τετάρτης. Στην πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, το τεχνικό επιτελείο επικεντρώθηκε στην τακτική προσέγγιση, στις στημένες φάσεις, όπως και στις τελικές προσπάθειες, φυσικά.

Ο Δικέφαλος αναγκάζεται να ταξιδέψει στις Σέρρες με αρκετές απουσίες, καθώς εκτός αποστολής παραμένουν οι τραυματίες Ζήσης Χατζηστραβός και Γιώργος Κουλούρης, εκτός είναι και οι Τάχατος, Τζίμας που συμπλήρωσαν κάρτες, ενώ οι Ταλιχμανίδης, Γιαξής, Γκορντεζιάνι και Κουλιεράκης θα είναι αυτή τη φορά με την πρώτη ομάδα.

Υπάρχει δε, κι ένα νέο πρόσωπο στην αποστολή, ο προερχόμενος από την Κ19 και γεννημένος το 2004 Άγγελος Ζίλο.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ Β αποτελούν οι εξής 17 ποδοσφαιριστές:

Μπουργάνης, Μάροβιτς, Παναγιώτου, Τσαούσης, Καλουτσικίδης, Μανωλιούδης, Αποτολόπουλος, Σαλαμούρας, Μελετίδης, Γρόσδης, Σπυρίδης, Ουεντραόγκο, Φασίδης, Ζίλο, Πανίδης, Σμυρλής, Γαϊτανίδης.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.