Η ώρα του Φιλίπε Σοάρες

Metrosport Team12 Φεβρουαρίου 2022

Η μεγαλειώδης πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου ανήκει στο παρελθόν, ο ΠΑΟΚ επικεντρώνει την προσοχή του στην επόμενη αγωνιστική του υποχρέωση και ο βασικός στόχος του Λουτσέσκου και των συνεργατών του, είναι να διατηρήσουν τον Δικέφαλο σε ετοιμότητα και παράλληλα να φρεσκάρουν το σύνολο, δίδοντας τα στοιχεία της έντασης και της ταχύτητας, που είναι απαραίτητα για να ανταποκριθεί η ομάδα στις καθοριστικές αναμετρήσεις που ακολουθούν.

Ρεπορτάζ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΑΝΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ

Με αυτό το σκεπτικό, ο προπονητής του Δικεφάλου προετοιμάζει τον Φιλίπε Σοάρες, προκειμένου να τον χρησιμοποιήσει, αρχής γενομένης στην αυριανή αναμέτρηση με τον Ατρόμητο που θα διεξαχθεί στην Τούμπα (στις 17:15 η ώρα έναρξης σε ζωντανή μετάδοση από το Metropolis 95,5).

Στο αυριανό παιχνίδι, ο 23χρονος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός αναμένεται να συστηθεί στον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, προκειμένου να δείξει, ορισμένα δείγματα των ποδοσφαιρικών του ικανοτήτων. Δεν είχε ξεκαθαρίσει μέχρι χθες το βράδυ, εάν ο Σοάρες επιλεχθεί για το βασικό σχήμα, ή αν παίξει ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο, όμως σε κάθε περίπτωση, αναμένεται να αποτελέσει το νέο πρόσωπο στην ομάδα, καθώς από την ημέρα που ανακοινώθηκε η απόκτησή του, χρησιμοποιήθηκε μόλις για τρία λεπτά, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα στην Ριζούπολη, ως αλλαγή.

Και εκεί, ασφαλώς δεν πρόλαβε να δείξει αρκετά από τα στοιχεία που διαθέτει και για τα οποία αποκτήθηκε. Θυμίζουμε πως ο ΠΑΟΚ δαπάνησε ένα ποσό που ξεπερνά τα δυόμιση εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τα δικαιώματα του Πορτογάλου άσου ενώ το συμβόλαιό του έχει ισχύ έως το καλοκαίρι του 2026.

Ο Φιλίπε Σοάρες Μιγκέλ Μπάτος, όπως είναι το πλήρες ονοματεπώνυμό του, αδημονεί να παίξει στην Τούμπα, κάτι που αναμένεται να συμβεί αύριο για πρώτη φορά και να βοηθήσει την ομάδα. Κυρίως να αποδείξει ότι δικαίως έγινε τόσος ντόρος στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για την απόκτησή του. Ο Σοάρες το προηγούμενο διάστημα, παρά τις δυσκολίες προσαρμογής στο νέο του περιβάλλον (είναι η πρώτη φορά άλλωστε που βγήκε εκτός Πορτογαλίας) έδειξε μεγάλη επιμονή και φαίνεται πως κερδίζει το αρχικό στοίχημα.

Παράλληλα με την χρησιμοποίηση του Σοάρες, ο Λουτσέσκου δεν επαναπαύεται στις πρόσφατες επιτυχίες της ομάδας. Ζητά από όλους να έχουν διάρκεια στην απόδοσή τους, να ακολουθούν τις εντολές και να διεκδικούν την νίκη, σε κάθε παιχνίδι, από το πρώτο έως το τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης. Ο Λουτσέσκου έχει επισημάνει αρκετές φορές στους παίκτες του, πως για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των αγώνων, πρέπει να έχουν ένταση στις κινήσεις τους, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα στις φάσεις που δημιουργούν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.