“Παιδί διαμάντι ήταν ο Άλκης, σοκαρίστηκα όταν έμαθα τα νέα”

Metrosport Team08 Φεβρουαρίου 2022


Δεν μπορούσε να πιστέψει στην είδηση της δολοφονίας του Αλκη, ένας άνθρωπος που τον γνώρισε πολύ καλά, καθώς ήταν μαζί του, στις ακαδημίες της Επανωμής. Ο λόγος για τον Γιάννη Μπαλασά που μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο” για τον Αλκη. Μάλιστα δήλωσε τα εξής: 

Ημουν για ένα εξάμηνο με τον Αλκη. Ηταν ένα παιδί για τον οποίο όταν άκουσα τι έγινε, σοκαρίστηκα δεν μπορούσα να πιστέψω ότι δολοφονήθηκε. Σαν παιδί ήταν πραγματικό διαμάντι, γλυκύτατος, ήταν ένα παιδί χαμηλών τόνων. Και το αναφέρω χωρίς καμία είδους υπερβολή,

Το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε ήταν να βγάλουμε μία φανέλα για να τον τιμήσουμε. Και να το κάνουμε κάθε χρόνο. Τα πράγματα έχουν αρχίσει να ξεφεύγουν στην κοινωνία μας. Ηταν μία πρωτοβουλία που πήραμε για να τιμήσουμε την μνήμη του Αλκη. Κάθε χρόνο, ανήμερα της δολοφονίας και της εβδομάδας που θα αγωνίζεται η ομάδα, θα τιμά η ομάδα τον Αλκη. Οι διοικήσεις αλλάζουν οπότε θα είναι θέμα για την εκάστοτε διοίκηση. Οντως το έχουν συζητήσει οι διοικήσεις. Ο Αλκης ήταν μαζί μας στην Επανωμή και προχθές στο παιχνίδι υπήρχαν 50 συνομίληκοί του και έβλεπαν το παιχνίδι”.




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.