Καλό χαρτί στα χέρια του Ραζβάν η επιστροφή του Νέλσον Ολιβέιρα

Δημήτρης Μπούζας29 Ιανουαρίου 2022

Ο Ρουμάνος κόουτς σύντομα θα έχει στην διάθεση του τον μπαρουτοκαπνισμένο και ενδεκαδάτο φορ κρούσης που θα βοηθήσει τα μέγιστα.

Σε προηγούμενο σχόλιο είχα αποτολμήσει να καταθέσω την άποψη ότι όλα πάνε καλά και προς τη σωστή κατεύθυνση στον ΠΑΟΚ και ότι η ομάδα «βρίσκεται σε καλό φεγγάρι». Προσθέτοντας και την αισιόδοξη πρόβλεψη ότι δεν θα υπάρξει νέο πισωγύρισμα στα παλιά, αγχώδη και περιπετειώδη. Τα παραπάνω εξακολουθώ να τα πιστεύω, βλέποντας και διαπιστώνοντας ότι εκτός από το εξαιρετικό κλίμα που επικρατεί, υπάρχει και μία τάξη και μία σοβαρότητα, που από μόνες τους μπορούν να σε πείσουν ότι είναι δικαιολογημένη η αίσθηση, πως δεν θα υπάρξουν στο μέλλον εκτροπές και παρεκκλίσεις. Αυτή τη στιγμή κόουτς και νέος τεχνικός διευθυντής προχωράνε σταθερά σε ότι θεωρούν απαραίτητο - αν όχι αναγκαίο – προκειμένου να διορθώσουν λάθη και να καλύψουν κενά. Οι νέες προσθήκες στο ρόστερ θεωρούνται ποιότητας και λύνουν μέχρις ενός σημείου τα χέρια του κόουτς, ο οποίος προσβλέπει πιστεύουμε με ιδιαίτερο ενδιαφερόν γιατί όχι και συγκίνηση, σε μια επιστροφή πολύ σημαντική. Κι αυτή δεν είναι άλλη από την επιστροφή και το παρόν που δίνει ο Νέλσον Ολιβέιρα, ένας δυναμικός και αποτελεσματικός φορ κρούσης, μαζί με την υπόσχεση ότι σύντομα θα αποτελέσει ένα καλό χαρτί στα χέρια του Λουτσέσκου. Ο μαχητικός Πορτογάλος επιθετικός ολοκλήρωσε τον κύκλο της αποθεραπείας του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και ήδη συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα προετοιμασίας, το οποίο θα τον βοηθήσει να επανέλθει σε δράση.

Την Κυριακή ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει στην Τούμπα τον Ολυμπιακό, οι επιτελείς του οποίου (συμπεριλαμβανομένου ακόμη κα του σοβαρού μέχρι πρότινος Μαρτίνς) καταθορυβημένοι από την πτώση του επιπέδου, της συμπεριφοράς και της απόδοσης της...ομαδάρας τους, παρά τις βοήθειες του Κλάτενμπεργκ και τις διαρκείς χορηγίες του αξεπέραστου Λευτέρη Αυγενάκη - όπως το τελευταίο δώρο της αναβολής – τρέμουν μη τυχόν και στραβώσει το πράγμα και ο διάβολος σπάσει το πόδι του, με αποτέλεσμα το -9, γίνει -6. Κάτι που θα τους προκαλέσει μεγάλο πονοκέφαλο και αρκετές δυσκολίες, μια και η λίστα των «σφαγέων» της παράγκας, έγινε πλέον πολύ ευδιάκριτη και λίγο δύσκολα θα πειστούν οι γνωστοί «χειρούργοι» (Κουτσιαύτης, Κουμπαράκης, Παπαπέτρου, Τζοβάρας, Τσαγκαράκης) να επαναλάβουν τις ανάλογες «επεμβάσεις».

Στο περιθώριο της αγωνιστικής που έρχεται, αξίζει να τονίσουμε ότι οι μονομάχοι και ιδιαίτερα εκείνοι που ανήκουν στους υποψήφιους διεκδικητές των ευρωπαϊκών θέσεων, προσπαθούν να πετύχουν έστω και την τελευταία ώρα κάποιες μεταγραφές. Είναι φανερό ποιοι είναι εκείνοι που το κάνουν για λόγους επικοινωνιακούς και κατευνασμού των οπαδών τους και ποιοι για λόγους ουσίας. Ο χρόνος θα δείξει την αλήθεια και ποιοι θα ωφεληθούν και θα δικαιωθούν από τις ύστατες αυτές ενισχυτικές και διορθωτικές κινήσεις.

ΥΓ: Κάποιοι δεν πρόλαβαν ενδοοικογενειακές συρράξεις και διαμαρτυρίες, οι οποίες όμως αποτυπώθηκαν εντός των αγωνιστικών γραμμών. Τώρα που το αντιλήφθηκαν είναι αργά και κάπως δύσκολα να διορθώσουν τα πράγματα. Αυτά προς γνώση και συμμόρφωση, χωρίς να αναφερθούμε σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, καταθέτοντας αποδείξεις και ονόματα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.