“Σαρώνει” ο Γιάσμιν Κούρτιτς, πολυτιμότερος με 56,76%

Γιώργος Καστάνης19 Ιανουαρίου 2022

Είναι πρώτος και με διαφορά και απολαμβάνει της αναγνώρισης από τον φίλαθλο κόσμο του Δικεφάλου. Ο λόγος για τον Γιάσμιν Κούρτιτς.

Την καλύτερη σεζόν στην καριέρα του διανύει ο Σλοβένος μέσος του ΠΑΟΚ καθώς είναι πρώτος σκόρερ στο Πρωτάθλημα με 12 γκολ στο ενεργητικό του και παράλληλα πρώτος σκόρερ του Δικεφάλου σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετύχει 13 γκολ σε 26 επίσημα παιχνίδια.

Αυτή είναι η καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Η προσφορά του Κούρτιτς αναγνωρίζεται από τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι στην ψηφοφορία για την ανάδειξη του πολυτιμότερου παίκτη της αναμέτρησης με αντίπαλο τον ΟΦΗ, έδωσαν στον Σλοβένο ένα ισχυρό ποσοστό που αγγίζει το 56,76%.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται και στο σχετικό θέμα που ανάρτησε ο επίσημος ΠΑΟΚ:

“Ο Γιάσμιν Κούρτιτς αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον ΟΦΗ στο γήπεδο της Τούμπας για την 18η αγωνιστική της Super League Interwetten 2021-22. Ήρθε στον Δικέφαλο ως Γιάσμιν Κούτριτς. Έξι μήνες μετά έχει μετατραπεί στον Γιάσμιν «The Sniper» Κούρτιτς. Ο Σλοβένος μέσος του Δικεφάλου ήταν πρωταγωνιστής σε ένα ακόμα παιχνίδι για την ομάδα του και υπέγραψε τη νίκη κόντρα στον ΟΦΗ. Οι Κρητικοί έβαλαν δύσκολα στον Δικέφαλο στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, αλλά η ομάδα βρήκε τον τρόπο και πήρε τη νίκη με οδηγό τον Κούρτιτς, ο οποίος σημείωσε δύο γκολ.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης του Δικεφάλου με τον ΟΦΗ o Κούρτιτς συγκέντρωσε το 56,76% των ψήφων και κατέκτησε τον ατομικό τίτλο. Ο μόνος συμπαίκτες του Κούρτιτς που κατάφερε να πιάσει διψήφιο ποσοστό και να κατακτήσει τη δεύτερη θέση ήταν ο Λευτέρης Λύρατζης. Ο νεαρός μπακ, πραγματοποίησε μία ακόμα γεμάτη εμφάνιση, ήταν θετικός και στις δύο πλευρές του γηπέδου και συνέβαλε για να έρθει μία ακόμα νίκη”.





Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.