Άρης: Το συγκινητικό αντίο του Λουίς Πάλμα στην Ντεπορτίβο Βίντα

Metrosport Team17 Ιανουαρίου 2022

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στην Ντεπορτίβο Βίντα, την ομάδα που αναδείχθηκε, εξέφρασε ο Λουίς Πάλμα που θα αποτελέσει την επόμενη μεταγραφική κίνηση του Άρη.

Ο Λουίς Πάλμα μάλιστα αναμένεται στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Δευτέρας, λίγο μετά τις 21:00. Έρχεται στην Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη, ανήμερα των γενεθλίων του κάτι που ο ίδιος το θεωρεί σημαδιακό. Ο 22χρονος εξτρέμ από την Ονδούρα, θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και μετά θα βάλει την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κιτρινόμαυρους».

Ο Λουίς Πάλμα αποχαιρέτησε την πρώην ομάδα του με ένα συγκινητικό μήνυμα μέσω Instagram στο οποίο και αναφέρει τα παρακάτω:

«Ευχαριστώ, πολλά ευχαριστώ για τα έξι χρόνια που ήμουν μέρος αυτού του οργανισμού, όπου πέρασα πολλές όμορφες και άσχημες στιγμές. Ευχαριστώ τον κόσμο και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου. Πάντα θα νιώθω ευγνωμοσύνη για αυτή την ομάδα, γιατί την κουβαλάω στη καρδιά μου. Ελπίζω να έρθουν όμορφα πράγματα στο κλαμπ και πολλές επιτυχίες. Ξανά, σας ευχαριστώ!».





Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.