Κωνσταντινέας στο Metropolis: «Πονούσαν τα κόκαλα μου την δεύτερη ημέρα της νόσησης»

Metrosport Team13 Ιανουαρίου 2022

Ο πρώην διαιτητής και βουλευτής Πέτρος Κωνσταντινέας που νοσεί αυτές τις ημέρες από τον κορωνοϊό, μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” για την κατάσταση που βιώνει.

Ο κ. Κωνσταντινέας περιέγραψε τα συμπτώματα που έχει από τον ιό, ενώ δήλωσε πως έχει εμβολιαστεί.

Πιο συγκεκριμένα στις δηλώσεις του υποστήριξε:

«Η Μποτζουάνα ήρθε….” είπε αρχικά αναφερόμενος στην μετάλλαξη όμικρον. Και στην συνέχεια πρόσθεσε: “Είμαι μια χαρά. Περισσότερο με πειράζει ο εγκλεισμός παρά η διαδικασία. Πρέπει να τελειώσουμε με αυτό το θέμα. που είναι δύσκολο για όλους. Τα κόκαλα μου πονούσαν την δεύτερη και την τρίτη ημέρα της νόσησης, αλλά από εκεί και πέρα δεν είχα άλλα συμπτώματα. Παρότι η καραντίνα μου ολοκληρώνεται την πέμπτη ημέρα, θα προτιμήσω να καθίσω άλλες δύο ημέρες, γιατί μου βγαίνει το τεστ θετικό.

Υπάρχουν και άλλα άτομα που βγαίνουν θετικοί στον ιό, επί 20 ημέρες συνέχεια θετικοί, χωρίς όμως να έχουν συμπτώματα. Εγώ επειδή παίζω ερασιτεχνικά μπάσκετ, κόλλησα από τον προπονητή, όχι μόνο εγώ, αλλά έξι άτομα. Ολοι είχαμε τα ίδια συμπτώματα. Εγώ κρατώ την καραντίνα για να προστατεύσω τους δίπλα μου. Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο».







Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.