«Καθαρός ο Απόλλων Πόντου, ο Κάλας στέλνει λεφτά κάθε εβδομάδα»

Metrosport Team12 Ιανουαρίου 2022

Το όνομα του Απόλλωνα Πόντου μπορεί να ήταν στη λίστα με τα ύποπτα παιχνίδια στις τελευταίες αναφορές της sport radar, όμως στο στρατόπεδο της ομάδας διατυμπανίζουν πως δεν υπάρχει κανένα επίσημο στοιχείο σε βάρος της.

Ο Γιάννης Μαυρόπουλος διοικητικός εκπρόσωπος του Απόλλωνα μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” για το θέμα. Και είπε:

«Είναι ακραία η τοποθέτηση, δεν έχει τελεσιδικήσει κάτι. Δεν πρέπει να στοχοποιούμε τον Απόλλωνα ή οποιονδήποτε άλλον. Ενδειξη από τη Sportradar μπορεί να υπάρχει, αλλά δεν είναι κάτι το τελεσίδικο. Το θέμα είναι να βλέπουμε ώριμα μία κατάσταση. Μπορούμε να βάζουμε τίτλους μεγάλους, χρυσούς, αλλά το τι κρύβεται από πίσω κανείς δεν ξέρει. Ο Απόλλων είναι μία από τις πιο καθαρές ΠΑΕ. Γιατί θα πρέπει να είναι ύποπτο για τον Απόλλωνα και όχι για τον Ολυμπιακό Βόλου που επίσης εμφανίζεται το όνομά του; 

Η ένδειξη πρέπει να θεωρείται είδηση; Η εξυγίανση στον Απόλλωνα προχωρά, με τον Κάλας να στέλνει κάθε εβδομάδα 40.000 ευρώ. Ο Απόλλων χρωστά πολύ λίγα χρήματα. Έχει φτιάξει ένα στόχο ο Κάλας από την Αμερική, για να βοηθήσει τον Απόλλωνα. Και το κάνει πράξη. Ο κ. Κάλας θα είναι σύντομα στην Ελλάδα και θα μπορέσετε να μάθετε πολλά περισσότερα για τις σκέψεις του. 

Μην ξεχνάτε πως σε ένα παιχνίδι συμμετέχουν δύο ομάδες, όχι μόνο μία. Με 9,5 ποδοσφαιριστές αγωνίζεται ο Απόλλων Πόντου, μπορώ να ξέρω εάν ο αντίπαλος δεν βγάζει μία φήμη, για να κλέψει τους παίκτες του στοιχήματος; Ο Απόλλων δεν μπορεί να βγει χρεωμένος, επειδή κάποιοι επιτήδειοι, βγάζουν φήμες.

Υπάρχει καπνός, όχι όμως και φωτιά. Σαν Απόλλων, δεν μπορεί μία υποτιθέμενη χειραγώγηση, να προσβάλλει μία ανώνυμη εταιρία που προχωρά με γοργές διαδικασίες την εξυγίανση».



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.