«Πιθανή χιονόπτωση στη Θεσσαλονίκη το πρωί της Τετάρτης»

Metrosport Team11 Ιανουαρίου 2022

Ο Μιχάλης Σιούτας, ο γνωστός μετερεωλόγος, μίλησε στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” για την έλευση του...χιονιά στη Θεσσαλονίκη και στις γύρω περιοχές.

Ο κ. Σιούτας στις δηλώσεις του υποστήριξε τα εξής:

“Εχουμε μία πιθανότητα να δούμε χιόνι στη Θεσσαλονίκη, κυρίως τις πρωινές ώρες της Τετάρτης, Σε περιοχές όπως το Πανόραμα, το Ωραιόκαστρο, το Φίλυρο είναι πολύ πιθανό να... κατέβει η γραμμή χιονιού. Και να δούμε μία χιονόπτωση και μέσα στη Θεσσαλονίκη. Ισως και λίγο πιο νωρίς από τις τρεις μετά τα μεσάνυχτα έως και το πρωί. Θα είναι πιο διευρυμένο το χρονικό πλαίσιο. Μετά το μεσημέρι της Τετάρτης αναμένεται να εξασθενήσουν τα φαινόμενα. 

Δεν φαίνονται πάντως μεγάλα ποσά χιονόπτωσης που θα δημιουργήσουν προβλήματα. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Την ώρα της έξαρσης του φαινομένου να προσέχουμε. Το κρύο βεβαίως θα παραμείνει και θα είναι αισθητό. Θα έχουμε ισχυρούς βοριάδες. Η μέγιστη θερμοκρασία θα είναι στους 5 βαθμούς Κελσίου μέσα στη Θεσσαλονίκη. Η πιο ψυχρή ημέρα του φετινού χειμώνα θα είναι η Πέμπτη, όταν θα έρθουν οι πιο ψυχρές αέριες μάζες».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.